Haberler

Mahmuti: Oyuncularım Kerem'i Aratmayacak

Güncelleme:

Erdemir'in Anadolu Efes'e 78-46 mağlup olduğu maçın ardından her iki takım antrenörleri değerlendirmelerde bulundu.

Beko Basketbol Ligi'nde Erdemir'in ligin 23. haftasında sahasında Anadolu Efes'e 78-46 mağlup olduğu maçın ardından her iki takım antrenörleri ve oyuncuları değerlendirmelerde bulundu.

Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmudi, maçın başlaması ile beraber oyunu kontrol altına aldıklarını söyledi. Galibiyete sevindikleri ama Kerem Tunçeri'nin sakatlanmasına üzüldüklerini belirten Mahmudi, "Maçın başlaması ile beraber oyunun kontrolü sonuna kadar lehimizdeydi. Devamlı bütün oyuncularımıza fırsat vermeye ve dakikalara paylaştırmaya çalıştık. Bu galibiyet bizim için önemli ama Kerem Tunçeri'nin sakatlığı durumu ciddi, kırık yok ama zedelenme olmuş, eminim diğer oyuncularımız onun performansını ve enerjisini aratmayacaktır. Bizim için çok önemli bir süreçte önemli maçlarda yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz" dedi.

Erdemirspor Başantrenörü Özhan Çıvgın, Anadolu Efes'in beklediğinden daha çok sert bir oyun sergilediğini belirterek, "Aslında çok fazla söylenecek bir şey yok, yani 46 sayı attığımız bir maçta Efes'i tebrik ediyorum. Benim beklediğimden daha çok sert başladılar oyuna, maçın başından itibaren bizi oyuna sokmadılar. Bizde oyuna girebilmek için ofans ta acele ettik. Bizde düzenden çıktık. Devamında böyle bir fark meydana geldi.

Düzenden çıkınca da 46 sayıda kaldık. Maç skor acısında bizim için kötü bir mağlubiyet oldu. Normalde bizi acıtan bir mağlubiyet olmaması lazım ama tabi ki kaybediliş şekliyle biraz dağıldık.

Bir an önce konsantre olup önümüzde bir Olin maçına hazırlanmamız lazım, hakemler ile ilgili çok fazla söylenecek şey yok, tabi ki onlarında hataları oldu ama böyle 32 sayı farkla kaybettiğimiz maç sonrası hakemleri eleştirmek çokta insaflıca olmak açıkçası, diğer taraftan Tofaş evet çok önemli bir galibiyet aldılar Banvit'i yendiler son üç maçtır kazanıyorlar. Bizim Play-off şansımız aynı galibiyet ve bir aşağı galibiyet buraya geldiğimiz sürece son hafta Tofaş ile oynayacağız bunun için sonuna adar devam edeceğiz. Önümüzde önce Olin, arkasından Telekom ve TED maçlarımız var tek tek bu maçları kazanmaya çalışacağız" diye konuştu.

Anadolu Efesli oyuncu Doğuş Balbay, maçın başından sonuna kadar oyunu kontrol altında tuttuklarını ifade ederek, "Daha oyunu birinci dakikadan itibaren oyunu sıkı tuttuk. Erdemirspor tehlikeli bir takım, rüzgarı arkalarına aldıkları takdirde ne kadar tehlikeli olabileceklerini biliyorduk o yüzden işi en başından sıkı tutup onlara şans vermedik. Oyunu 40 dakikaya yaydık. Bütün takım arkadaşlarımızın katkılarıyla iyi bir oyun çıkarttık. Erdemirspor'u tebrik ediyorum ve kendilerine Olin maçında başarılar diliyorum" dedi.

Erdemirsporlu Erbil Eroğlu da "Söylenecek çok fazla bir şey yok, bizim için kazansaydık Play-off açısından ekstra bir galibiyet olacaktı. Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Rakibimiz Euro ligden yorgun geldi,

bunun bilincindeydik ama istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. İyi savunma yaptığımız düşünüyorum ilk yarıda 36 sayı yedik ama ofansif kısımda sorunlar yaşadık. Ofansif olarak sayı üretemezseniz Anadolu Efes'e karşı kazanmanız mümkün olmuyor. Efes'i tebrik ediyorum. Önümüzde bir Olin maçı var o maça hazırlanacağız" diye konuştu - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kerem Tunçeri Anadolu Efes Erdemirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title