Haberler

Luton Town Futbolcusu Tom Lockyer Kalp Krizi Geçirdi

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Luton Town forması giyen Tom Lockyer, Bournemouth ile oynanan karşılaşmada kalp krizi geçirdi. Lockyer daha önce de benzer bir durum yaşamıştı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Luton Town forması giyen Tom Lockyer, Bournemouth ile oynanan karşılaşmada kalp krizi geçirdi.

İngiltere Premier Lig'in 17'nci haftasında Bournemouth sahasında Luton Town ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 devam ederken Luton Town'da 29 yaşındaki savunmacı Tom Lockyer, 59'uncu dakikada topsuz alanda kendisini yere bıraktı. Saha içinde sağlık ekipleri oyuncuya yaklaşık 10 dakika müdahale etti. Müdahale sonrası Galli oyuncu sedyeyle kenara geldi. Sakatlık sebebiyle bir süre oyun dururken, 62'nci dakikada karşılaşmanın hakemi Simon Hooper mücadeleye ara vererek iki takım oyuncularını soyunma odasına gönderdi. Ardından bir süre bekleyiş sürerken maçın hakemi Simon Hooper'ın da kararıyla mücadeleye devam edilmedi. Karşılaşmanın tatil edildiği de resmi olarak açıklandı.

COVENTRY CITY MAÇINDA DA YERE YIĞILMIŞTI

Galli savunmacı Tom Lockyer, geçen sezon mayıs ayında oynanan Coventry City karşılaşmasında da yere yığılmıştı. Premier Lig'e yükselme Play-Off Final maçında da kendisini yere bırakan 29 yaşındaki savunmacı hastaneye kaldırılmış, ardından kalp ameliyatı olmuştu. Lockyer, ameliyatın ardından futbola hayatına devam etti.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Luton Town'dan Tom Lockyer'ın yaşadığı sakatlık sonrasında resmi açıklama geldi. 29 yaşındaki Galli oyuncu için yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sağlık personelimiz, Hatters kaptanının sahada kalp krizi geçirdiğini ancak sedyeyle kaldırıldığında tepki gösterdiğini doğruladı. Tedavisi stadyumda devam etti ve bunun için her iki tarafın sağlık ekiplerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Tom hastaneye transfer edildi, burada destekçilerimize onun stabil olduğu ve şu anda ailesiyle birlikte yatağının başında başka testler yapıldığı konusunda güvence verebiliriz. Destekleri, ilgileri ve sevgi dolu mesajları için herkese teşekkür ederiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bournemouth Kalp Krizi Luton Town Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title