Haberler

Dha Spor - Liglerin Tek Nağmalup Takımı Mutlu

Dha Spor - Liglerin Tek Nağmalup Takımı Mutlu

DHA SPOR - LİGLERİN TEK NAĞMALUP TAKIMI MUTLU

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider bulunan ve liglerin tek nağmalup takımı ünvanını elinde bulunduran Elazığsspor teknik direktörü Osman Özköylü, ikinci yarıya da galibiyetle başlamanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Pazar günü kendi evinde Türk Telekomspor'u yenerek ikinci yarıda galibiyetle başlayan Elazığspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, bundan sonar yapacakları maçların birbirinden zorlu geçeceğini söyledi. Özköylü, "Zorlu müsabakalarda güzel futbol beklemekten daha ziyade güzel sonuç almak çok önemli hale gelecek. İkinci yarıya galibeyetle başlamak güzel" dedi. Hakemlerin tutumlarından yakınan Özköylü, "Tokat Maçı'ndan itibaren, son Tarsus Maçı, Sakarya Maçı burada oynadığımız tüm maçlarda rakipler özellikle bizi yıldırmak için sert oyunu aşikar. Bunada maalesef hakemlerimiz çok göz yumuyorlar" dedi,

KORKUT PAŞA TRİBÜNDE

Elazığspor kendi evinde oynadığı maçlarda 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan, Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, İl jandarma komutanı Zafer Koç'ta tribünlerdeki yerlerini alarak maçı izlediler. Korgeneral Musatfa Korkut Özarslan'ı taraftarlar dün 'Korkut paşa' sloganları ile karşıladı.

ŞAHİSMAİL GEZİCİ - ELAZIĞ / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title