Haberler

Kupa sevinci diline vurdu! Fenerbahçe'nin yabancı yıldızından Türkçe röportaj

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe'de Attila Szalai, kupanın sevinciyle Türkçe röportaj verdi. Mutluluğu gözlerinden okunan 25 yaşındaki futbolcu, "Futbolu çok seviyorum, inşallah her maç oynarım. Ligde zor günler geçirdik ama bugün iyi oynadık. Ziraat Kupası bizde, mutluyuz" dedi.

Süper Lig'i ikinci sırada bitiren ve 9 yıllık kupa hasretine Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçında son veren Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Attila Szalai, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

TÜRKÇE RÖPORTAJ VERDİ

Karşılaşmanın ardından Türkçe röportaj veren Macar futbolcu, "Bugün bence iyi performans gösterdik. Önemli bir maçtı. İnşallah devam ediyoruz." dedi.

"KUPA BİZDE MUTLUYUZ"

Geride kalan sezonda birçok maçta oynadığı hatırlatılan Szalai, "Futbolu çok seviyorum, inşallah her maç oynarım. Ligde zor günler geçirdik ama bugün iyi oynadık. Ziraat Kupası bizde, mutluyuz" diye konuştu.

Kupa sevinci diline vurdu! Fenerbahçe'nin yabancı yıldızından Türkçe röportaj

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Attila Szalai Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Halit Dursun:

baskalarina örnek olsun :)))

11
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title