Haberler

Kocaelispor yöneticisi, test sonucu negatif olmasına rağmen Gürcistan'da 8 gündür karantinada tutuluyor

Güncelleme:

Kocaelispor'un yöneticisi İsmail Parlak iş için 3 günlüğüne gittiği Gürcistan'da havaalanına indiği anda beraberindeki Özgür Kaplan ile birlikte otele götürülüp karantinaya alındı. Test sonucu negatif olmasına rağmen 8 günlük karantina sürecinde bilgi alamayan Parlak, konsolosluğun da kendileriyle ilgilenmediğini söyledi.

2. Lig takımlarından Kocaelispor'un yöneticisi İsmail Parlak ticari faaliyetleri nedeniyle 3 günlüğüne gittiği Gürcistan'da 8 günlük karantinaya alındı. Havaalanına indikten sonra beraberindeki Özgür Kaplan ile birlikte arabaya bindirilerek Batum'da bulunan otele götürülen Parlak, pandemi tedbirleri kapsamında 8 gün sürecek karantinaya alındı.

"DAHA ÖNCEDEN DE GELDİK AMA SORUN ÇIKMIYORDU"

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklama yapan İsmail Parlak, "Pandemi sürecinde işimiz gereği yine Gürcistan'a geldik. Test yaptırıp 1 gün sonra işimize bakıyorduk yani sorun yaşamıyorduk. Ama bu kez 8 gündür otelde karantinada tutuluyoruz. Ülkenin aldığı pandemi kuralları mı değişti, bize özel bir uygulama mı yapıldı, herkese mi böyle muamele yapılıyor henüz anlamış değiliz. Çünkü hiçbir açıklama yapılmadı. Sanki Covid-19 testimiz pozitifmiş gibi muamele görüyoruz" dedi.

HEM TÜRKİYE'DE HEM DE SINIR KAPISINDA TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Koronavirüs testlerinin negatif çıktığını vurgulayan Parlak, "Türkiye'de buraya gelmeden 1 gün önce testimizi yaptırdık ve sonuç negatif çıktı. Raporu Türkçe ve İngilizce olarak aldık. Burada sınır kapısından geçerken de kişi başı 1000 lira alarak yeniden test yaptılar, o da negatif çıktı. Bizi ne olduğunu anlamadan alandan alıp otele götürdüler. Sorularımıza yanıt alamadık. Konsolosluğu aradık fakat bizi geçiştirdiler, yardımcı olmadılar. Yabancı bir ülkede konsolosluktan da destek alamayacaksak yapacak bir şeyimiz yok. Buradaki Türk arkadaşlardan öğrendiğimize göre bugün testimiz yapılacakmış. Ondan sonra muhtemelen yarın test sonucu çıkınca bırakılacağımızı düşünüyorum. Gelen Türk vatandaşlara konsolosluk, elçilik sahip çıkmalı. Biz yardım göremedik. Bizim buradaki sıkıntımız bilgi alamamak ve ilgi görememek oldu" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gürcistan Batum Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (7)

Erkan:

Acaba ne icin oradalar

1
1
yanıtYanıtla
mİRALAY:

nE İŞİN VAR ORDA oraya gidenlerin ne için gittiklerini biliyoruz

1
0
yanıtYanıtla
Güven:

Akrabaların ordami çalisiyo belki enişten olmuştur

yanıt0
yanıt0
Ne için oradalar diye soranlar yazıyı iyi okuyun i:

Aykan Özkan

0
0
yanıtYanıtla
Murat3480:

Ben Batumdan yeni geldim. Son alınan kararlar böyle maalesef. Kişiye özel bir durum değil.

0
0
yanıtYanıtla
HELO:

4 MILYONLUK GURCISTAN SANA HER TURLU POSTAYI KOYUYOR HAVAALANINDA , KAPIDA. ( OZEL IZINLE GIRENLERE MALIYET TEST . KARANTINA VS . 6500 TL YE PATLIYOR ) SEN ISE SANKI MECBURMUSUN GIBI GURCULERI ICERI ALIYORSUN DENETIMSIZ, SORGUSUZ SUALSIZ VE TESTSIZ , KARANTINASIZ, SU AN VIZE MUAFIYETI TEK TARAFLI GURCULERE CALISIYOR, TURKLER GURCISTANA GIREMIYORLAR , KONSOLOSLUK VE DIS ISLERI BU KONUYU BIR CALISSINLAR ONCE , , AKDENIZ EGE KARADENIZ MASALLARINDAN BIKTIK , ,

0
0
yanıtYanıtla
Merhaba:

Şu an gurcistanda durum cok cok ciddi 8 gununde birakacalar gelen her keze oyle davraniliyo şahsi alkilamayin lutfen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title