Haberler

Kayserispor Sağlık Kontrolünden Geçti

Kayserisporlu futbolcular ve teknik ekip yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti.

Kayserisporlu futbolcular ve teknik ekip yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti.

Kayserisporlu futbolcular Nobre, Salih, Sefa, Ertuğrul, Biseswar, Zurab, Simic, Gökhan, Abdullah, Deniz ve Güngör ile teknik direktör Prosenicki bu sabah özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti. Kontrollerde futbolcuların ve teknik heyetin kardiyoloji, kulak-burun-boğaz, dahiliye, ortopedi ve göz muayeneleri yapıldı. Futbolcular ve teknik heyet efor testinden de geçti.

Kayserisporlu futbolcu Abdullah Durak, sağlık kontrolü sonrasında yaptığı açıklamada, "İnşallah sakatlık filan olmadan iyi bir sezon geçiririz. Geçen sene yükselen bir performansımız vardı. İnşallah bunun üstüne koyarız. UEFA kararının çıkmasıyla erken toplandık. Bu kararı bekliyorduk. Böyle bir kararın çıkacağını az da olsa tahmin ediyorduk. UEFA'da daha önce de oynadık o yüzden bir defa daha oynayacağımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı ekibin kalecisi Gökhan ise, "Yeni sezon demek yeni hedefler demektir. Bugün de sağlık kontrolünden geçiyoruz. İnşallah sezona sağlıklı bir şekilde, kazasız belasız başlarız. Geçen sene ikinci yarı yakaladığımız başarıyı bu sene de bütün sezona yayarak başarmak istiyoruz. UEFA Kupası iddiamız ortaya çıktı. İnşallah UEFA Kupası'nda Kayseri'yi başarılı bir şekilde temsil ederiz" ifadelerinde bulundu.

Takımın geri kalanı yarın sağlık kontrolünden geçecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdullah Deniz Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title