Haberler

Kayseri Valisi Bilici'den Basketbol Federasyonu Başkanı Demirel'e Teşekkür

Kayseri Valisi Bilici'den Basketbol Federasyonu Başkanı Demirel'e Teşekkürç

DHA SPOR - KAYSERİ VALİSİ BİLİCİ'DEN BASKETBOL FEDERASYONU BAŞKANI DEMİREL'E TEŞEKKÜR

Basketbol Spor Toto Türkiye Kupası 8'li final müsabakaları öncesi Kayseri Hilton Oteli'nde düzenlenen kokteyle katılan Vali Mevlüt Bilici, "Dünya Şampiyonasından sonra Türkiye Kupası gibi önemli bir turnuvanın Kayseri'ye verilmesi bizi mutlu etti' 'dedi.

Kokteyle Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yağmur, Ligler Direktörü Ahmet Araşan, Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş, MHK Başkanı Metin Şahin ile kupada yer alan 8 takımın yönetici ve sporcuları katıldı. Vali Bilici, kokteylde Basketbol Fererasyonu yöneticileriyle sohbet etti. Kayseri'nin Kadınlar ligindeki temsilcisi Panküp Şekerspor'un başarısından söz eden Bilici, "Şu anda lig dördüncüsü olan Panküp Şekerspor, gerek kentimizin gerekse Anadolu'nun Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki gururu oldu. Bu takımımız o kadar başarılı ki Fenerbahçe'ye yenilgi tattıran tek takım" diye konuştu.

Vali Mevlüt Bilici, basketbol Fedearasyonu'nun Türkiye Kupası'nı Kayseri'de oynatması nedeniyle teşekkür ederek, "8 takımın heyecan verici kupa mücadelesinin sporda önemli bir kent haline gelen Kayseri'de oynanması bizi mutlu etti. Daha büyük organizasyonların da altından kalkabilecek alt yapı ve güce sahibiz" diye sözlerini tamamladı.

OKTAY ENSARİ - DEMET ÖZTÜRK - KAYSERİ / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title