Haberler

Kayseri Erciyesspor, Galatasaraylı Yiğit Gökoğlan'ı Kiraladı

Güncelleme:

Galatasaray, forma şansı bulamayan Yiğit Gökoğlan'ı Kayseri Erciyesspor'a kiraladı.

Geçtiğimiz hafta adı Gaziantepspor'la anılan Yiğit Gökoğlan, sezonun ikinci yarısında Kayseri Erciyesspor forması giyecek. Transferle ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, Yiğit Gökoğlan, şu açıklamaları yaptı:

"HİKMET HOCAYLA ÇALIŞACAĞIM İÇİN MUTLUYUM"

"Hikmet Karaman ile Manisaspor'da beraber çalışmıştık. Benim o dönem yükselmem de Hikmet hocanın büyük payı var. Böyle değerli bir hocayla tekrar çalışacağım için açıkçası çok mutluyum. Hikmet hocamın bana olan güvenini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım.

"MANCINI'NİN HAKKINI UNUTAMAM"

Galatasaray'da Roberto Mancini'nin ne kadar büyük bir hoca olduğunu onu tanıyınca daha iyi anladım. A2 takımla çalışmalarımı bırakmamı söyleyip beni Antalya kampına dahil etti. Bana tekrar güven duyması beni onurlandırdı. Haliyle özgüvenimi de arttırdı. Onun da hakkını asla unutamam. Bana çok iyi davrandı.

"MANCINI'NİN ÖNERİSİNİ KABUL ETTİM"

Roberto Mancini ile konuştuk. Sezon başı bazı teklifler olduğunu ancak kiralama bedelimin yüksek olması nedeniyle transferimin gerçekleşmediğini söyledim. O da bana ''Sen istersen ikinci yarı başka bir takıma kiralık olarak git. Ben yeteneklerine inanıyorum. Bir takımda oyna ve maç eksiğini kapat. Buraya hazır olarak gelirsen forma savaşı için rekabete girebilecek bir kapasiten var'' dedi. Ben de onu dinleyerek Kayseri Erciyesspor'un teklifini kabul ettim.

"GALATASARAY'A FARKLI DÖNECEĞİM"

Galatasaray ve taraftarları çok seviyorum. Bazen şansızlıklar yaşıyorsunuz ve bazı işler ters gidiyor. Ama Kayseri Erciyesspor formasıyla çok iyi bir performans sergileyerek Galatasaray'a daha farklı döneceğim. Bu konuda kendime güvenim tam."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Kayseri Erciyesspor Yiğit Gökoğlan Gaziantepspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title