Haberler

    İspanya Ligi: Cordoba 1-2 Real Madrid

    Real Madrid, yenik duruma düştüğü ve Ronaldo'nun kırmızı kart gördüğü maçta Cordoba'yı 87'de penaltıdan bulduğu golle 2-1 yenmeyi başardı.

    İspanya Ligi (La Liga) 20. hafta mücadelesinde Real Madrid, çok zorlandığı ve Ronaldo'nun kırmızı kart gördüğü maçta Cordoba'yı 89'da bulduğu golle 2-1 yendi.

    La Liga'da Cordoba deplasmanına konuk olan Real Madrid, geriye düştüğü ve Ronaldo'yu kaybettiği maçta Cordoba'yı 2-1 yenmayi başardı.

    Maçtan dakikalar

    3' - GOOLLL! - Cordoba 1-0 önde. Ghilas kazanılan penaltı atışını gole çevirmeyi başardı. Topun üstüne yavaş yavaş gelen Ghilas, Casillas'ın solundan topu ağlara yolladı.

    19' - Çok yakın! - Tehlikeli gelişen Cordoba atağında, yeşil beyazlıların sert vuruşu Casillas'ın bakışları arasında direğin dibinden dışarı gitti.

    27' - GOOLLL! - Benzema ve gol geldi. Köşe vuruşundan gelen topta savunmadan seken topa kale sahasında vuran Benzema maça dengeyi getirdi.

    53' - Cordoba 2. gole çok yaklaştı - Cordoba'da Cartabia Fede, gelen ortaya çok iyi vurdu ama top kaleyi bulmadı.

    68' - DİREK! - Cordoba'da Florin'in vuruşu direkten döndü.

    75' - Kroos gole yaklaştı -

    Toni Kroos'un uzaktan sert vuruşunu kaleci kontrol etmeyi başardı.

    83' - KIRMIZI KART - Cristiano Ronaldo, kırmızı kart gördü. Rakibine sert bir hareket yapan Ronaldo son 10 dakikada takımını 10 kişi bıraktı.

    86' - PENALTI VE KIRMIZI KART - Cordoba'da Arcangel topa ceza sahasında elle dokundu ve hakem penaltı noktasını gösterdi. İtiraz eden Cartabia ikinci sarı akrttan oyun dışında kaldı.

    87' - GOOLLL! - Bale ve gol geliyor. Real son dakikalarda öne geçiyor.

    90' - MAÇ SONUCU - Cordoba 1-2 Real Madrid

    Bu sonuçla Real Madrid, 48 puana yükseldi ve maç eksiğine rağmen 4 puan önde liderliğini sürdürdü. Cordoba ise 18 puanla 14. sırada kaldı.

    Gelecek hafta Real Madrid, Real Sociedad'ı konuk edecek. Cordoba ise Celta Vigo'ya konuk olacak.

    Kadrolar


    Córdoba:

    Juan Carlos; Gunino, Pantic, Crespo, Edimar; Deivid, Rossi, Bebé; Ghilas, Fede Cartabia, Florin Andone (Fede Vico, 80’)

    Real Madrid: Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo (Coentrao, 72’); Khedira (Illarramendi, 64’), Kroos, James (Jesé, 80’); Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Real Madrid Casillas İspanya Spor Haberler

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Bakmadan Geçme

    Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title