Haberler

İsmail Kartal'ın Livakovic'i neden oynatmadığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adana Demirspor'u 4-2 yendikleri karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Kartal, ''Domonik Livakovic'in yerine neden İrfan Can Eğribayat'ı oynattınız?'' sorusuna ise, ''Sahada 3 Türk oyuncuya bir şey olsa, yerlerine sokacağımız Türk oyuncu yok. Sakatlık, değişiklik olmasına yönelik elimizin rahat olması için İrfan'ı oynattık. Futbolda hata da olabilir. Hatasını da telafi etti'' şeklinde yanıt verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-2 kazandıkları Adana Demirspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

"CAMİA OLARAK BİR BÜTÜN OLDUK"

Mücadeleyi değerlendiren Kartal, "Maça çok iyi hazırlandık. Camia olarak bir bütün olduk. Sezonun en iyi ilk 25-30 dakikasını oynadık. Çok net gol pozisyonları bulduk. İlk yarı önde bitirmek isterken, basit hatadan devre 1-1 bitti. Oyuncularla konuştuk, oyunu ele aldık. Kazanmamız gerektiğini onlara söyledik. İyi futbol oynadık, iyi mücadele ettik. Farklı şekilde kazandık. Muhteşem Fenerbahçe taraftarlarına armağan olsun" dedi.

"ELİMİZDE TÜRK OYUNCU YOK"

Deneyimli antrenör, "Domonik Livakovic'in yerine neden İrfan Can Eğribayat'ı oynattınız?" sorusuna ise, "İlk 11'de kimler var, yedek kulübesinde kimler var? İyi baktınız mı? Bu soruyu bana soruyorsunuz ama iyi baktınız mı oraya? Kaç tane Türk vardı yedek kulübesinde? İki tane! Serdar Dursun ve Çağar Söyüncü vardı. Diğerleri genç çocuklar. Sahada 3 Türk oyuncuya bir şey olsa, yerlerine sokacağımız Türk oyuncu yok. Sakatlık, değişiklik olmasına yönelik elimizin rahat olması için İrfan'ı oynattık. Futbolda hata da olabilir. Hatasını da telafi etti. Çok iyi oynadık biz. İki top direkten döndü. Çok farklı da maç bitebilirdi" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Eğribayat Adana Demirspor İsmail Kartal Fenerbahçe Adana Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

pusatalfa:

Senin başkanın varken eksik te çıksan maç kabettirmez size ...

9
24
yanıtYanıtla
Netherill:

:D 10 yıldır ali koçla şampiyonluklarımıza şampiyonluk katıyoruz. maç kaybetmeden namağlup şampiyonlukta ilerliyoruz :D

yanıt4
yanıt0
Ferhat Ay:

He son yılda 5 kere şampiyon olduk acayip Federasyoonda işi bitiriyoruz maça çıkmadan 3 puanı alıyoruz dimi

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title