Haberler

    İngiltere'den Dünya Kupası'nda Bir İlk

    2018 FIFA Dünya Kupası G Grubu mücadelesinde Panama'yı 6-1 mağlup eden İngiltere, ilk kez bir Dünya Kupası'nda 6 gol atma başarısı gösterdi.

    Daha önce 4 gollü galibiyet alan İngilizler, Dünya Kupası'ndaki en  farklı galibiyetine de ulaşmış oldu.

    İngiltere ilk yarıda 5 gol atan 5. takım

    İngiltere, Panama karşısında ilk yarıda attığı 5 golle, Dünya Kupası  tarihinde bir maçın ilk yarısında 5 gol atan 5. takım unvanını aldı.

    Daha önce, 1954'te Avusturya, İsviçre, 1974'te Yugoslavya, Zaire,  1974'te Polonya, Haiti ve 2014'te de Almanya, Brezilya karşısında bunu  başarmıştı.

    Harry Kane gol krallığında zirvede

    İngiltere'nin yıldız oyuncusu Harry Kane, Panama karşısında yaptığı  hat-trick ile Dünya Kupası gol krallığında da zirveye yükseldi.

    Tunus ile oynanan ilk grup maçında da 2 gol atan Kane, gol sayısını  5'e yükseltti. Kane, 4 golü bulunan Portekizli Cristiano Ronaldo ve Belçikalı  Romelu Lukaku'nun önünde ilk sıraya oturdu.

    Kane, Ronaldo'dan sonra Rusya'nın ev sahipliği yaptığı 2018 Dünya  Kupası'nda hat-trick yapan ikinci isim de oldu. Ronaldo, İspanya karşısında 3 kez  fileleri havalandırmayı başarmıştı.

    Kane, İngiltere adına hat-trick yapan 3. isim

    Harry Kane, Panama karşısında attığı 3 golle, İngiltere adına Dünya  Kupası'nda hat-trick yapan 3. isim olarak da tarihe geçti.

    İngiltere adına 1966'da Geoff Hurst, 1986'da da Gary Lineker hat-trick  yapan isimler olmuştu.

    Kane, İngiltere'nin en golcü 2. ismi

    Rusya'daki şampiyonada gol sayısını 5'e yükselten Kane, İngiltere'nin  dünya kupalarındaki en golcü ikinci ismi de oldu.

    İngiltere'nin Dünya Kupası'nda en golcü ismi 10 golü bulunan Gary  Lineker olurken, Geoff Hust'ın 5 golü bulunuyor. Kane, Dünya Kupası'nda oynadığı  2 maçta Hust'ı yakaladı. Kane, 4 golü bulunan Bobby Charlton ve Michael Owen'ı  ise geride bıraktı.

    Baloy'un gözyaşları

    Tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nda mücadele eden Panama'nın,  şampiyonadaki ilk golünü Felipe Baloy attı.

    Panama'nın 37 yaşındaki defans oyuncusu, attığı tarihi golün ardından  gözyaşlarını tutamadı. Panamalı futbolseverler de uzun süre büyük sevinç yaşadı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    2018 Dünya Kupası Panama Spor Haberler

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    Bakmadan Geçme

    21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title