Haberler

Hıncal Uluç'tan Olay İddia: Burak Yılmaz Alkollüydü

Güncelleme:

Ünlü gazeteci Hıncal Uluç, Burak Yılmaz'ın kaza geçirmesiyle ilgili, "Burak Yılmaz alkollüydü, olay yerinden anında kaçırdılar" dedi.

Gazeteci Hıncal Uluç, Burak Yılmaz'ın Sarıyer'de lüks araçla kaza yapmasının ardından olay yaratacak iddialarda bulundu.

İşte Uluç'un açıklamaları:

"BURAK YILMAZ GECE KULÜBÜNDEYDİ"

"Bugün manşetlerde Burak Yılmaz kaza yaptı altındaki ferrari ile yazıyordu. Sabah'ın 5'i arkadaşlar. Maçın sonunda Emirgan'daki o meşhur o gizli kulübe gitmiş sabah 5'e kadar orada. Sabah maçtan sonra o yorgun adelelerle 5'e kadar bir gece kulübünde, gece kulübünde nasıl eğlenilir tahmin edin. Kazadan sonra hemen Selçuk İnan kankası gelmiş yok etmiş onu. Selçuk, Burak, Olcan selfi çektirmişler. Büyük ihtimal kulüpte beraberdiler. Muhtemelen Burak tek başına çıktı kimlen buluşmaya gidiyorsa. Başkasının ferrari'si ile hava atıyor. Fatih Terim'in damadının ferrarisi ile hava atmaya gidilmez."

"BURAK YILMAZ ALKOLLÜYDÜ"

"Burak Yılmaz alkollüydü.Olay yerinden kaçırdılar anında. Kaçırıyorlarsa, Polis'e gitmiyorsa kaza yapan adam alkol kaçırıyordur. Otomatiktir bu. Çünkü Trafik yasasında çok ağır bir cezası var. 206 lira. 300 milyon liralık ferrari'yi yok edecek kadar sarhoş olmanın, kaybolmanın ortadan cezası 206 lira. Burak Yılmaz'ın maç gecesi dinlenmesi gerekiyordu. "

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Hıncal Uluç Emirgan Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Deliyusuf:

Sanane alkollüyse adamın özel hayatı olmuyacak mı. Allah beterinden saklasın diyeceğinize alkollüydü diyorsunuz yazık !

4
8
yanıtYanıtla
VATANTAŞ:

alkollü olması bizi ilgilendirmez de kasko firmasını yanıltmak için alkollü kaçması bizi ilgilendirir. . .

yanıt5
yanıt0
Kikizade:

Milletin yatak odasına herşeyine girdiniz basın özgürdlüğü dedınız!!!! Sen hergün içiyorsun hıncal sen futboldan bahset sanene kim ne içmiş

1
4
yanıtYanıtla
adamınıbul:

kikizade yandaş medyadasın galiba çok yazık olayyı saptırma

yanıt1
yanıt0
analist:

simdi anladikmi ?türk futbolu neden yerlerde.

4
0
yanıtYanıtla
ünal özer:

hep söylemişimdir bu herif çok zeki !!! zekasıyla çok şaşırtıyor bizi, korkuyorum bu zeka ona zarar verecek:)))

2
2
yanıtYanıtla
VATANTAŞ:

biri sanane alkollüyse demiş. . . evet bizene alkollüyse, birine çarpmadığı sürece. . . ama şu var bilmem kaç yüz milyonluk araçla kaza yapıyor ve ortadan kayboluyor. . neden? çünkü alkollü ve kaskodan para alamayacak alkollü olduğu için. bence tamamen kasko firmasından kaçmak için alkollü olduğunu gizlemek için kaçmıştır. o kasko firmasının haksız ödeyeceği para milli servettir. . . KASKO firması bu işin peşini bırakmasın. . .

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title