Haberler

Hıncal Uluç'tan Aziz Yıldırım'a Ağır Sözler

Güncelleme:

Sabah Gazetesi yazarlarından Hıncal Uluç köşe yazısında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı, "Fenerbahçe'nin başına çöreklenen başkan" diyerek tanımladı.

Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım'ın başkan adayı Ali Koç için," Fenerbahçe'yi bölmüştür, tebrik ediyorum" sözlerini eleştiren Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, köşe yazısında Yıldırım'a şu sözlerle seslendi:

"EN FAZLA GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞU GÖREN BAŞKAN"

Fenerbahçe artık bölünmüştür!" Halt!. Kimdir bu küstahça lafı eden? Aziz Yıldırım nam, 19 yıldır Fener'in başına çöreklenen ve tarihin en fazla Galatasaray şampiyonluğu gören başkan. Niye bölünmüş Fener?. Ali Koç, başkanlığa aday olduğunu açıklamış da ondan. Sen kimsin Ali Koç da, Aziz'e karşı aday olduğunu açıklarsın!. Bre cahil!. Sen bilmez misin ki, Aziz demek "Fenerbahçe" demektir. O giderse Fener biter. Şimdi bu Aziz'e karşı aday olmak, Fenerbahçe'yi bölmek değildir de nedir?"

Ben Aziz'e şaşmıyorum da. Bu nasıl bir rezilliktir ki, medyada kimsenin gıkı çıkmaz? Bu kadar mı esir, bu kadar mı köle bu medya? Fener'e değil, Aziz'e köle. Dahası var. Bu Aziz denen adam "Alex'i Türkiye'ye getirmek Fenerbahçe'ye dinamit koymaktır. Alex ihanet etmiştir" demiş bir de.

Hıncal Uluç'tan Aziz Yıldırım'a Ağır Sözler

Adam İmparator, diktatör falan değil, Tövbe yarabbim "Tanrı" sanıyor kendini. O "Hain" dediğin Alex'in heykeli var, Kadıköy'de, biliyor musun, Aziz! Senin adını yarın Fener tarihinden silerler. Onu da biliyor musun? Bu ülkenin her ama her sahasında, hatta Fener maçı yokken bile sana sövüyor tribünler, niye acaba?

"AZİZ'E KARŞI HAK MI OLUR?

Niye durmadan cezalısın da Fener Stadına bile giremiyorsun aylardır? Seçimde karşına aday çıkmayacak. Çünkü sende demokrasi inancı yok. Alex canı isteyince Türkiye'ye gelemeyecek, heykelini diken Fenerbahçesi'nin maçına giremeyecek. Çünkü sende İnsan Hakları diye bir şey de yok. Seyahat hakkı yok. İstediği maçı izleme hakkı yok. Ne demek "Hak?" Aziz'e karşı hak mı olur?

Senin korkundan kimse Alex'i locasına alamamış, iyi mi? Senin ihraç ettirdiğin, ama mahkeme kararı ile kulübüne dönen Sadrettin Saran duymuş da, seni zerre sallamadığı için "Buyur" demiş, Alex'e. Hadi bir daha ihraç ettir, Saran'ı. Hadi durma, ettir de görelim, boyunu!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabah Gazetesi Aziz Yıldırım Hıncal Uluç Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (20)

HD:

AZİZ YILDIRIM BAŞKAN OLARAK DEVAM ETMELİ BEN ŞAHSEN SEVİYORUM KENDİSİNİ. . . FENERBAHÇE İÇİN HER ŞEYİ YAPMIŞTIR.

3
13
yanıtYanıtla
erdal:

gs uzunboylu şerefsiz türkiyeden UEAFA ya sahte evrak taşırken bu bunak nerdeydi ozaman neden konuşmadı kalmış iki kuruşluk aklı onuda fb harcamasın onun aklına ihtiyacımız yok bu takım için iki yıl boşuna hapiste yatan adama ali koçun nede hıncal bunağının laf söyleme hakkı yok önce adam olacaklar

4
8
yanıtYanıtla
erdal:

hıncal sen işine bak feneri çok seversin biliriz aziz yıldırım bir fenerlidir ancak sen değilsin ali koçu istediğimizi kim söyledi sana ali koçun yaptıklarını da unutmadık aziz yıldırım fetöya karşı tek başına mücadele ederken koç nerdeydi

4
8
yanıtYanıtla
Yupze:

Galatasarayli Hincal Uluc Fenerbahcelilerin hakkini savunuyor, fenerli yazarlar yalakalik pesinde.

7
3
yanıtYanıtla
güneş:

yeter artık

8
0
yanıtYanıtla
Abdül:

Başkanlığı bırakmamasının sebebi yargılanma korkusudur. 25 milyonluk bir takımın başındayken yargı koruma altısında olduğunu çok iyi biliyor.

6
1
yanıtYanıtla
aykut:

Kötü bizim kötümüz iyi bizim iyimiz Hıncal''a mı kalmış eleştirmek ? Fenerbahçe de, Fenerbahçe''li de başının çaresine bakar, bunaklardan akıl almaya ihtiyacımız yok. Fenerbahçe''nin derdi seni niye gerdi ?

3
3
yanıtYanıtla
Alparslan teksoy:

Neymiş 18 senedir fenevbahceyi Kadıköyakis de yenemiyormusuz biz böyle memnunuz yakında 5 yıldızı da takarız iyisallah. ulan ezikler her kulvarda en çok kupa Cimbom un. insan bu kadar cahil mi olur ya Gürban olduğum yüce mevlam cümlemize akıl versin cumanız hayırlı olsun.

3
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ABİ KARIŞTIRMASANA YAW, ALLAH AZİZ BAŞKANI FENEVİN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN

4
2
yanıtYanıtla
Balaban Beyi:

Bu Hınçal artık piyasadan çekilmeli. Çünkü BUNAMIŞ DURUMDA. . Kendisi çok müfrid bir G. S. lı Fenerbahçe karşıtı. Bütün bunları bir kenara koyun , yaşı dolayısıyla kafası çalışamaz duruma . Konuşmaları tamamen SAÇMA. .

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title