Haberler

Güreşçiler Kırkpınar'a gitti, diğerleri Finike'ye döndü

Güncelleme:

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, Kırkpınar Güreşleri'ne giden Finike Belediyesi güreşçilerini taşıyan minibüsün, TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 8 güreşçi, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Taburcu olan güreşçilerden Saim Biçer, Hüseyin Yiğit, Mustafa Ak Kırkpınar Güreşleri'ne gitmek üzere yolculuklarına devam etti. Diğer güreşçiler ise Antalya'nın Finike ilçesine döndü. Bacağında kırık olduğu öğrenilen minibüs sürücüsü Murat Ormancı'nın tedavisinin Alaşehir'deki bir özel bir hastanede sürdüğü bildirildi.

GÜREŞÇİLERDEN  3'Ü KIRKPINAR'A GİTTİ, DİĞERLERİ FİNİKE'YE DÖNDÜ

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, Kırkpınar Güreşleri'ne giden Finike Belediyesi güreşçilerini taşıyan minibüsün, TIR'a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 8 güreşçi, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Taburcu olan güreşçilerden Saim Biçer, Hüseyin Yiğit, Mustafa Ak Kırkpınar Güreşleri'ne gitmek üzere yolculuklarına devam etti. Diğer güreşçiler ise Antalya'nın Finike ilçesine döndü. Bacağında kırık olduğu öğrenilen minibüs sürücüsü Murat Ormancı'nın tedavisinin Alaşehir'deki bir özel bir hastanede sürdüğü bildirildi.Vehbi SARIHAN / SARIGÖL (Manisa), -


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Finike Belediyesi Mustafa Ak Alaşehir Antalya Sarıgöl Manisa Finike Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title