Haberler

    Güray Vural: "Her Maçı Kazanabilecek Güçteyiz"

    Kayserispor'un deneyimli futbolcusu Güray Vural, sezonun ilk yarısında beklediklerinin üstünde puan topladıklarını belirterek, hedeflerini yükselttiklerini söyledi.

    Güray, sarı-kırmızılı ekibin Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek  Turizm Merkezi'nde devam eden devre arası kampında AA muhabirine açıklamalarda  bulundu.
    Süper Lig'in ilk yarısını 30 puanla tamamladıklarını aktaran 29  yaşındaki futbolcu, "Sezonun ilk yarısında hedeflerimizin üstünde puan topladık.  Artık hedefimizi yükselttik. İlk yarıda aldığımız 30 puan bizim için çok önemli.  Şu an ilk 5 içindeyiz ve büyük takımlarla aynı puandayız. İkinci yarıda  çalışmalarımız aynı şekilde devam edecek. Gelen ve giden arkadaşlarımız  olacaktır. İkinci yarıya daha iyi bir giriş yaparak, inşallah ligi istediğimiz  yerde bitiririz." diye konuştu.
    Güray Vural, istikrarın önemine değinerek, "Önemli olan bu başarıyı  devam ettirebilmek. İkinci yarı, ilk yarıdan zorlu geçecek. Bu kesin.  Şampiyonluğa oynayan ve düşme hattındaki takımlar maçlara daha ciddi çıkacaktır.  Biz iyi bir takımız ve her maçı kazanabilecek güçteyiz." şeklinde görüş belirtti.
    Sezon başında yeni kurulan bir takım olduklarını anlatan Güray, "Sezon  başında hocamız değişti. Giden ve gelen futbolcular oldu. Yeni 14-15 futbolcu  geldi. En büyük avantajımız, transferlerin sezon başına yetişmesiydi. Sonradan  1-2 oyuncu katıldı. Süper Lig, zorlu bir kulvar. Onların uyum sağlaması bizim  için önemliydi. Sezon başında iyi bir kamp dönemi geçirdik. O da skorlara  yansıdı." ifadelerini kullandı.
    Hedefi A Milli Takım
    Güray Vural, hedefinin yeniden A Milli Takım formasını giymek olduğunu  vurgulayarak, "A Milli Takım'a gitmek her zaman hedeflerim arasında. Kendi  takımımda iyi olduğum sürece çağrıldığımın farkındayım. İnşallah yeniden  çağrılırım." değerlendirmesinde bulundu.
    Sezonun ilk yarısındaki kişisel performansını değerlendiren  sarı-kırmızılı futbolcu, "Benim için ilk yarı çok kötü geçmedi. Belki çok fazla  süre alamadım ama son dönemler oynadım. İki gol ve iki asist yaptım. İkinci yarı  daha iyi olmak için elimden geleni yapacağım. Takıma daha çok katkı sağlamak  istiyorum." diye konuştu.
    Güray, Rumen teknik direktör Marius Sumudica ile olan ilişkileriyle  ilgili şunları kaydetti:
    "Hocamızın karakteri çok iyi. Bütün oyuncularla bireysel olarak  konuşuyor. Herkesle şakalaşıyor. Aynı zamanda disiplinli biri.Bu disiplini  bizlere yansıtıyor. Takımdaki herkes onu çok seviyor. Bu da puanlara yansıyor.  Hocamız ile güzel bir birlikteliğimiz var. Önemli olan bunu devam ettirebilmek.  İnşallah bunu yapabiliriz."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Güray Vural Antalya Belek Spor Haberler

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

    Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

    Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

    Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

    Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

    Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

    Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title