Haberler

GS'li Yönetici: Terim Yabancıyla Uğraşacağına Milli Takım'a Baksın

Güncelleme:

Yeni yabancı kontenjanı kuralını eleştiren G.Saray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, "Terim bunlarla ilgilenmek yerine, Milli Takım'a baksın." dedi.

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, yabancı kuralında yaşanan keskin değişimi ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i eleştirdi. Bu uygulamanın mimarının Terim olduğunun altını çizen Yasaman, "Bu kararı TFF Komisyonları, kurulları ile inceleme yapıp, kulüplerle istişare yapıp almalı. Ama tavır ve konuşmalardan bu kararı Terim'in aldığı çok net belli. Asıl yoğunlaşılması gereken konu milli takım olmalı. Gruptan dahi çıkamamak üzereyiz. İzlanda'dan 3 yedik. Araştırması gereken bu bana göre" diye konuştu.

"NASIL KORUYACAKLAR"

Hürriyet'in haberine göre; Yasaman, "Yabancı kararı ve yapılış tarzını, açıklamaları yadırgadım. Anlamadım. İki senedir yabancıya sınır getirerek Türk futbolunu geliştirmek üzerine plan yapan aynı federasyon ve kurulları. 180 derece değişime imza atan da… Bu yöntem doğru değil. 14 yabancı ile Türk futbolunu nasıl koruyacaksınız" dedi.

"BENCE YETKİSİ YOK"

Yasaman ayrıca, "Terim, konferansa gelmeyen teknik adamlara, 'Cezalandırırım' diyor. Yabancı kararı gibi kurallar dünyanın her yerinde federasyonlar tarafından verilir. Futbol direktörünün bunu yapmasını yadırgadım. Yetkisi olmadığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"PRANDELLI NEDEN PARA ALSIN"

Yasaman, "Prandelli'ye başarılı olması adına 5 milyon Euro'luk yatırım yapılıyor. Bir başarı olmamasına rağmen para almaya devam ediyor. Hakkaniyete, adalete uygun değil. Spor hukukunda antrenör ve futbolcu kuvvetsiz kabul ediliyor. Mağdur kabul ediyorlar. Fakat zayıf değiller. Bence onların özel olarak korunmasına gerek yok. Kimsenin almadığı paraları alıyorlar" diye konuştu.

"KADROMUZ ŞİŞKİN AMA"

Hamdi Yasaman, "Galatasaray'ın kadrosu şişkin. Bundan kurtulmaya çalışıyoruz. Fakat açık konuşalım ki diğer kulüplerin de mali durumu pek parlak değil. Futbolcu, 'Buradan iyi para alıyorum. Başka bir yere gitmeyeyim' diyor. Bu tavır bence sözleşmeyi bozmalı. Futbolcu, hizmet sunduğu sürece kulübünden para almalı" dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hamdi Yasaman Fatih Terim Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

500

Yorumlar (25)

unlu:

ılk defa dogru soyleyen bır adam çıktı. kıbırınden bıtırdı mıllı takımı. . . sankı bundan başka teknık adam yok. . . .

21
3
yanıtYanıtla
Ayıp yani:

Terim hala GS ya dönme hayali içinde. Çünkü teknik direktör olarak bir şey beceremeyeceğini biliyor. yiyecek miras kalmadı. Yakında ya kovulur ya istifa eder

20
3
yanıtYanıtla
kutsal:

f. terim gs nin de MİLLLİ takımında içine et. . i

13
0
yanıtYanıtla
CHP,ye dua edin...:

bugün cumadir, , , chp, , cok zor durumdaymis, , , lütfen dua edin. . .

2
9
yanıtYanıtla
taraftarmobilWeb@haberler.com:

yıllarca küçük takımlarda çok iyi oynayıp da milli takıma seçilemeyen bir çok futbolcu tanıyorum ne zaman büyüklere transfer olur o zaman seçilir,diyelim ki büyüklerin hepsi ilk on birlerini yabancı oyunculardan oluşturdu nereden seçecek sayın terim Milli Takımı.

9
2
yanıtYanıtla
mimik şov:

Terim koymuş cebine milyon euroları atıp tutuyor, Bütün klüpler bir araya gelip transfer ücretlerine tavan fiyat koysunlar. bana göre max. 500 bin euro yeter bu beceriksizlere. Avrupada fark yiyeceksin ama burda lamborghini ye bineceksin. Bu konuda İhsan Cavcav dan öğrenecek çok şey var

9
1
yanıtYanıtla
Orhan frMobil-IOS:

Cok ağlamaya başladı gs li lar gene devlet yardımına giz dikdiler !

4
6
yanıtYanıtla
gs li:

sen yöneticilik yap sadece. yöneticiler bilmedikleri halde ellerini futbolun üzerinden medyada demeç vermekten çekmedikçe futbol gelişmez. hepiniz yediniz bitirdiniz

4
5
yanıtYanıtla
taraftarmobilWeb@haberler.com:

Türkiye de parasından başka hiçbir özelliği olmayan başkanlar,semazen gibi her sezon takımları dolaşan teknik direktörler,yöneticiliği hobi olarak yapanlar,şımarık futbolcular olduğu sürece bizde futbol bundan daha ileriye gitmez bir bakın federasyonda görevli kaç tane eski futbolcu var.işi ehline vermezsen bu tablo değişmez.

9
0
yanıtYanıtla
ahmet:

Federasyona demezler mi tükürdüğünü yalıyorsan yanlış yapmışsın demektir. Bu durumda istifa etmek en erdemli davranıştır.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title