Haberler

Gölbaşı Spor Fırtına Gibi Esti 4-0

Güncelleme:

Ankara'nın Flaş Takımlarından Gölbaşı Bld. Spor Amatör Süper Lig Play-Off Elemeleri İlk Maçında Etimesgut Bld. Spor'u 4 Gol İle Dağıttı.

Ankara 19 Mayıs 1 nolu sahada oynanan maça fırtına gibi başlayan Gölbaşı spor maçın henüz 3.cü dakikasında Ali Murat'ın golüyle Rakip fileleri havalandırdı. Golden sonra daha rahat oynayan Gölbaşı spor,maçın hakimiyetini de elinde tuttu. Orta saha mücadelesinde geçen İlk yarı 1-0 skor ile kapandı.İkinci yarıda tempolu başlayan taraf yine Gölbaşı spor oldu. Maçın 57. dakikasında Ceza sahasının önünden faul atışı yapan Eser kalenin sol çaprazından topu ağlarla buluşturarak skoru 2-0 yapan golü attı.

2.Golden sonra daha da rahatlayan Gölbaşı spor maçın kontrollü ve baskılı futbolu ile rakibe pozisyon vermedi.Futbolu rakip sahaya yıkan Gölbaşı spor, maçın 70. dakikasında Giray sahneye çıktı. Girayın şık golü ile 3-0 öne geçti. Skor 3-0 olmasına rağmen hızını kesmeyen Gölbaşı spor orta saha hakimiyetini iyi kullanarak bir çok gol pozisyonuna girdi. Maçın 77. dakikasında ceza sahasının içerisinde Eser'in düşürülmesi nedeniyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı gole çeviren Giray kendisinin ikinci takımın 4. cü golünü attı. Aynı zamanda maçın skorunu da tayin etmiş oldu.

Play- Off elemelerinde ilk galibiyet

Gölbaşı spor Play-off elemelerinde ilk maçında sahadan galibiyetle ayrılarak 3 puan aldı. İlk maçın galibiyeti takıma güven verdi.Bundan sonraki maçlardan da galibiyetle ayrılması bekleniliyor. Gölbaşı spor 1.Amatör lige başlarken hedefi Amatör süper ligdi.Bu galibiyetten sonra hedefine bir adım daha ulaşmış oldu. Gölbaşı spor oynadığı futbol ile rakip takımların adeta korkulu rüyası oldu.

Gölbaşı spor şampiyonluk kupasını aldı

1. Amatör ligde yenilgisiz şampiyon olan Gölbaşı spor şampiyonluk kupasını aldı. Etimesgut maçından önce şampiyonluk kupasını MHP eski il başkanı Ömer Demirel'den alan Gölbaşı spor kupayı müzesine götürdü.

Taraftarda stadı doldurdu

Gölbaşı spor – Etimesgut spor maçında Gölbaşı spor taraftarı türübündeki yerini aldı. Gölbaşı siyasetinin de yoğun ilgisi vardı.Çok sayıdaki taraftar maç boyunca davul eşliğinde takıma destek verdi.

Kaynak: Bültenler / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title