Haberler

Gençlerbirliği yeni sezona 'merhaba' dedi

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Gençlerbirliği, 2019-2020 sezonunun ilk antrenmanını yaptı.

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Gençlerbirliği, 2019-2020 sezonunun ilk antrenmanını yaptı.

Gençlerbirliği, yeni sezonunun ilk antrenmanını İlhan Cavcav Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleştirdi. Antrenmanı Kulüp Başkanı Murat Cavcav, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarın haricinde ilerleyen yaşına rağmen kulübün İlhan Cavcav'dan önceki başkanı Hasan Şengel de izledi.

Cavcav: "Görüştüğümüz oyuncular var"

Konuşmasına geçen yıl vermiş oldukları sözü tuttuklarını hatırlatarak başlayan Başkan Murat Cavcav, "Düştük ve sözümüzü yerine getirerek layık olduğumuz yere birlikte geldik. Hedefimiz eskisi gibi Ankara'ya, deplasmana gelen takımların korkulu rüyası olacak bir ekibi kurmak. Transferlere başladık, şu ana kadar 4 tane yabancı oyuncu ile anlaştık. Alt yapımız her zaman önem verdiğimiz en önemli yerlerden biri. Mevcut alt yapımızdan aldığımız çocuklarımızı kadromuza dahil ettik. İki etap halinde bir kamp dönemimiz olacak. Ayın 7'sine kadar tesislerimizdeyiz, daha sonra Erzurum'a gideceğiz. Daha sonra da Bolu'da ikinci kamp dönemimize gireceğiz. Görüştüğümüz oyuncular var, mukavelesi biten oyuncularımız var. Anlaşabilirsek o arkadaşları da renklerimize bağlamak istiyoruz. İyi bir takım kurmak amacımız. İnşallah tekrar aynı yerlere düşmeyiz, kalıcı bir takım oluştururuz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaplan: "İsmimiz gibi genç ve dinamik bir takım kuracağız"

Yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, "İnşallah sakatlık olmadan güzel bir sezon olur camiamız için. Bu camiaya geldiğim için mutluyum. Bildiğim bir camia, daha önce de bunu söylemiştim. Güzel işler yaptık ikinci devre Ankaragücü'yle. Bu güzelliklere bir yenisini ekleyerek burada da lige giriş yapmak istiyoruz. Bugün itibariyle çalışmalarımıza başladık. Bir 6-7 gün Ankara'da çalışıp daha sonra ilk etap için Erzurum'a gideceğiz. Daha sonra kamp yerimizi ona göre ayarlayacağız. Yurt dışı da olabilir, yurt içi de olabilir. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız var, takip ettiğimiz, görüştüğümüz arkadaşlar var. Yani iyi bir Gençlerbirliği oluşturacağız. Geldiğimde de söylemiştim, ismimiz gibi genç ve dinamik bir takım kuracağız. Lige iyi bir giriş yaparak 1923'te kurulmuş bu camiayı iyi yerlere getirmek için üzerimize düşenleri yapacağız. Transfer görüşmelerimiz iyi gidiyor. Bitirdiğimiz oyuncular var, görüştüğümüz oyuncular var. Bu konuda başkanımıza teşekkür ediyorum. İnanın her gün kulübümüze geliyor, oyuncularımızı izliyor. Hep iyi işler yapmak istiyoruz, hata yapmak istemiyoruz. Bu konuda da başkanımız bizi kırmıyor" şeklinde konuştu.

Özgenç: "Gençlerbirliği hak ettiği Süper Lig 'de yıllarca mücadele edecektir"

Teknik Direktör Mustafa Kaplan'ın geçtiğimiz sezon Ankaragücü'nde iyi bir ivme yakaladığını belirten tecrübeli futbolcu Erdem Özgenç, "İkinci yarıyı başarılı bir şekilde tamamlayan Mustafa hoca ile yeni bir sezona merhaba dedik. Gençlerbirliği'nin Süper Lig'de kalıcı olması için elimizden geleni yapacağız. Tesislerimiz ve çalışma ortamımız çok iyi. Buradaki çalışmalarımızı tamamlayıp hep beraber kampa gireceğiz. İnşallah Gençlerbirliği hak ettiği Süper Lig'de yıllarca mücadele edecektir" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlerbirliği Mustafa Kaplan Ankara Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter acil iniş yaptı

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter acil iniş yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title