Haberler

Gençlerbirliği Futbolcusu Özek: "Bazen Maç Kaybederek Çok Şey Kazanırsın"

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin 29 yaşındaki futbolcusu Ahmet İlhan Özek, lige iyi başlayamadıklarını ancak giderek yükselen bir performans sergilediklerini söyledi.

BUĞRA ERSAVAŞ - Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin 29 yaşındaki futbolcusu Ahmet İlhan Özek, lige iyi başlayamadıklarını ancak giderek yükselen bir performans sergilediklerini söyledi.

Ahmet İlhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kötü sonuçlar almalarına karşın son iki haftada iyi mücadele ettiklerini belirterek, "İstatistiksel, mücadele ve oyun anlamında yükseldik. İyiye doğru giden bir grafiğimiz var." dedi.

Ligde geçen hafta Göztepe maçında iyi oynadıklarını anlatan Ahmet İlhan, "Bazen maç kaybederek çok şey kazanırsınız. Göztepe maçını kaybettik ama çok şey kazandığımızı düşünüyorum. Bu kazançlardan yola çıkarak, Medipol Başakşehir maçıyla beraber puan veya puanlar almak istiyoruz. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Tüm futbol kamuoyu bunu gördü. Herkese daha iyi bir Gençlerbirliği izlettirmek istiyoruz." diye konuştu.

"Medipol Başakşehir'e çelme takmak istiyoruz"

Ahmet İlhan Özek, teknik direktör değişikliği yaşadıklarını hatırlatarak, bunun genelde takımlara pozitif yansıdığını dile getirdi.

Ümit Özat yönetiminde de iyi çalıştıklarını, yeni teknik direktör Mesut Bakkal ile de çalışmalarına yoğun şekilde devam ettiklerine değinen Ahmet İlhan, "Puan olarak olmasa da oyun anlamında daha iyi olduğumuzu düşünüyorum." ifadesini kullandı.

Medipol Başakşehir'in Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı oyunun belli olduğunu vurgulayan Ahmet İlhan, "Bu hafta oynayacağımız Medipol Başakşehir maçı, bizim için gerçekten önemli. Önemli olduğu kadar da zor bir karşılaşma. Avrupa'da gerçekten göğsümüzü kabartan bir ekip. Bu maçta onlara çelme takmayı düşünüyoruz. Galip gelirsek, önümüz açılır ve takım olarak daha iyi noktaya geliriz." değerlendirmesinde bulundu.

"Takım oyuncusuyum"

Ahmet İlhan Özek, ligde bir gol ve iki asistinin bulunduğunu belirterek, daha iyi olması gerektiğini söyledi.

Puan olarak yukarı çıktıkça bireysel olarak da yükseleceklerine inancını dile getiren Ahmet İlhan, şunları kaydetti:

"Bireysellikten çok takım oyuncusuyum. Puan olarak kötü olduğumuzdan, kendimi değerlendirecek ortam olmuyor. Yukarı doğru çıktıkça, bireysel performansım da artar. Bu tüm takım için geçerli. Son iki haftada takımda hareketlenme oldu. İnşallah hem takım olarak daha iyi noktaya geliriz, hem de daha iyi bir Ahmet İlhan izlettiririm."

Kaynak: AA / Spor

Ahmet İlhan Özek Başakşehir Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title