Haberler

Galatasaray Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı Sona Erdi

Galatasaray Kulübü Nisan ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, bugün İstanbul Kongre Merkezi Beyazıt Salonu'nda yapıldı

Galatasaray Kulübü Nisan ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı, bugün İstanbul Kongre Merkezi Beyazıt Salonu'nda yapıldı. Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın yönettiği toplantıda Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Toplantıda, yönetimden istifa eden ve başkan adayı olması beklenen Mehmet Helvacı ile başkan adaylığını daha önce duyuran Cemal Özgörkey de yer alırken, dün yaptığı basın toplantısıyla başkan adaylığını ilan eden Ünal Aysal ise katılmadı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, toplantıda yaptığı konuşmanın ardından salondan ayrıldı.

Divan Kurulu Başkanı Aktar, 7 Mayıs'ta çoğunluk sağlanamazsa, 14 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü seçim genel kurulunda 6 bin 987 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğunu bildirdi.

Aktar, aidatlarını yatırmış olan 6 bin 987 üyenin seçimde oy verme hakkına sahip olduğunu söylerken, başkan adaylarının da en geç 21 Nisan Perşembe günü mesai saati bitimine kadar başvurularını yapmış olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Bu arada Divan Kurulu, Mali Genel Kurul'la ilgili mahkemeden alınan yürütmeyi durdurma kararı ve ibra edilmeyen yönetim üyelerini seçime katılıp katılamayacakları konularına açıklık getirebilmek için bir hukuk komisyonu kurulması talebinde bulunurken, üyelerin oyuyla bu komisyonun hayata geçirilmesi kararı alındı.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'ın talebiyle, seçimle ilgili tereddütlü konuların açıklığa kavuşturulması için oluşturulan hukuk komisyonunun 15 Nisan Cuma günü toplantı yapacağı vurgulandı.

Öte yandan Genel kurul üyelerinden Osman Yiğit'in güncel olaylar ve dilekler bölümünde yaptığı hararetli konuşma, salonda kısa süreli gerginliğe neden oldu.

Ayrıca, Galatasaray Kulübü mayıs ayı Divan Kurulu Toplantısı'nın seçime yakın bir tarihe denk gelmesi nedeniyle 4 Mayıs Çarşamba gününe alındığı aktarılırken, bu toplantıda sadece başkan adaylarına söz hakkı verileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title