Haberler

Galatasaray'dan Fenerbahçe maçı sonrası olay paylaşım: Utanmazlar

Güncelleme:

Galatasaray, Fenerbahçe'nin son dakikada penaltıdan attığı golle Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği maçın ardından olay bir paylaşım yaptı. Sarı-kırmızıların paylaşımında, "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar" ifadeleri yer aldı.

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, sarı-lacivertlilerin Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği maçın ardından çarpıcı bir paylaşım yaptı.

"UTANMAZLAR"

Fenerbahçe'nin maçın son dakikalarında kazandığı penaltı vuruşuna sert tepki gösteren sarı-kırmızılılar, "Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!" ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın o paylaşımı binlerce etkileşim aldı.

İşte o paylaşım;

Galatasaray'dan Fenerbahçe maçı sonrası olay paylaşım: Utanmazlar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (30)

Mehmet Ceylan:

Keşke “Ofsaytımsı”da da böyle utanabilseydiniz, ulan 25 yıldır size geçilen kıyakları görüyorsunuz ama utanmadan hala konuşabiliyorsunuz.

204
125
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

Nşşffkşlfkaşfl spor:6 fb:1 mehmet bey:)))) tr ligi üle avrupa ligi ne alaka! utanma yok ki alanya kpaşa maçından sonra bile gelip yorum yazıyorlar:))))

yanıt9
yanıt2
uğur baş:

Utanmadan saha ortasında galibiyeti kutluyor yazık ya Var mı ?? futbol takımı

146
117
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Evt fener bugun kötüydü ama birtane penaltımız birtanede ofsayt diye verilmiyen golumuz var

yanıt147
yanıt144
Mehmet Ceylan:

Sizin kadar tecrübe kazanamamışlar daha, ondandır.

yanıt65
yanıt50
Cevdet Karaduman:

Gerçekten ben bir fb li olarak attığımız bu penaltıdan ve oynadığımız bu futboldan çok utandım çok ayıp ve rezil oyun.

101
52
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Bende bir gs li olarak fenerin penaltısının doğru olduğunu hatta ferdinin pozisyonunun da penaltı olduğunu itiraf ediyorum, keşke gs de fenerbahçe gibi tüm maçlarını bileğinin hakkıyla alsa...

yanıt20
yanıt29
Raşit Gungor:

az bidüşünene bahhh hele sen 10 yaşında trollük öğrenmiş...gsliymiş de bileğin hakkıymış çççeenn bizimi tyyolliiicenn yerim seni tatlişş..onyüzbin baloncuk sana

yanıt17
yanıt7
osman Öztürk:

Ofsaytımsı,penaltımsı deyimlerini futbol literatürümüze kazandıran "takımımız" utanmadan bahsediyor.Ne kadar güzel bir gelişme.Utanma kelimesinin anlamını çözmüşler inşaAllah....

65
33
yanıtYanıtla
süleyman koç:

türkiye cumhuriyetine paralel cumhuriyeti diye bir söylem içinde olan klüp, lig maçlarında Atatürk tişörtü giymeyip el alemin ülkesinde Atatürk tişörtü diye yırtınıp kaos çıkartan klüp... eski fb yöneticisi olan, federasyon başkanını bile gslı diye lanse eden klüp, sürekli bir düşman algısı yaratan klüp, futbola siyaset bulaştıran aptal bir klüp sorularını yöneltelim ülkemin güzel insanlarına, adı nedir diye

yanıt4
yanıt1
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title