Haberler

Galatasaray'a komik teklif! Dinamo Moskova, 3 milyon euroya Marcao transferini bitirmeye çalıştı

Güncelleme:

Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ederken, gidecek oyuncular için de teklif bekleniyor. Son olarak Dinamo Moskova, sarı-kırmızılı kulübün kapısını şaşırtıcı bir teklifle çaldı. Rus ekibi, Marcao'dan 10 milyon euro bonservis geliri bekleyen sarı-kırmızılılara yıldız savunmacı için 3 milyon euro teklif etti. Galatasaray yönetimi bu teklifi düşünmeden reddetti.

Kadrosunu gençleştirmek için yerinde hamleler yapan Galatasaray, bir yandan da takımdan gidecek futbolculara odaklandı. Şu ana kadar elden çıkarmak istediği futbolcularla yolları ayıramayan sarı-kırmızılılara, Rus ekibi Dinamo Moskova'dan sürpriz bir teklif geldi.

10 MİLYON EURO BONSERVİS GELİRİ BEKLENİYOR

Sporx'in haberine göre; Rusya Premier Lig takımlarından Dinamo Moskova, Marcao'nun transfer için Galatasaray'a 3 milyon euroluk teklif sundu. Dinamo Moskova'nın teklifini reddeden Galatasaray Yönetimi, Marcao'nun transferi için minimum 10 milyon euroluk bonservis bedeli bekliyor ancak son iki transfer döneminde Marcao için bu seviyede bir teklif kulübe ulaşmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dinamo Moskova Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Fatih :

siz şimdi bu teklifi komik buluyorsunuz. işin sonunda bedavaya gider adam :D

10
3
yanıtYanıtla
Hüseyin Dağdeviren:

Teklifin neresi komik adamlara göre3 milyon avro ister sat ister satma. Mal senin para onların 25 milyon avro verseler güle oynaya satarsınız.

8
1
yanıtYanıtla
Sinan Yılmaz :

Topu azcık oyuna sokuyor diye uçmayın. Adam ortalama bir defans oyuncusu.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title