Haberler

FETÖ'nün Mesajları Deşifre Oldu: Fatih Terim'le Aykut Demir'i Asalım

Güncelleme:

FETÖ'cü polis İnan Kazan'ın kullandığı kriptolu haberleşme programında "Devrimden sonra Aykut Demir'i Trabzon meydanında, Fatih Terim'i de teşekkür konuşması eşliğinde asalım." ifadelerinin olduğu ortaya çıktı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından bugüne kadar birçok örgüt mensubu deşifre edildi. Darbe girişimini planlayan örgüt mensuplarının kullandığı kriptolu programlardan da attığı mesajların çözümü tek tek yapılıyor.

Bu sayede örgütün 15 Temmuz'u nasıl planladığı da belirleniyor. Yargıtay 16. Ceza Dairesi tarafından FETÖ terör örgütü üyeliği suçundan cezası onanan eski polis İnan Kazan ile ilgili kararda, örgütün 15 Temmuz darbe girişimini ne kadar kanlı planladığı gözler önüne serildi.

2 KEZ MESAJ GÖNDERİLMİŞ

Kazan'ın kullandığı belirlenen örgütün kripto haberleşme programlarından Kakao Talk'ta darbe girişiminden 4 ay önce 9 Mart 2016 ve 19 Temmuz 2016 tarihleri arasında gönderdiği mesajlarda dikkat çeken ifadeler yer aldı. Çözülen mesajlarda FETÖ'cü İnan Kazan'ın 15 Temmuz darbe girişimini "devrim" olarak nitelendirdiği dikkat çekiyor.

"FATİH TERİM'LE AYKUT DEMİR'İ ASALIM"

Türkiye Gazetesi'nde Ebru Karatosun imzası ile yer alan habere göre; "FETÖ'cü Kazan'ın "Durak köyü Fetullah Gülen havalimanı olacak bu işin kaçarı yok. Devrimden sonra Aykut Demir'i Trabzon meydanına asalım. Fatih Terim'i de teşekkür konuşması eşliğinde asalım" şeklinde mesajlar attığı tespit edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Aykut Demir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

HÜSNÜ:

senelerdir fetöyle şampiyon olan fatihi neden asmak istesinler ki. . acaba fetöcüler darbe zamanında yanımızda ol dediler de bu da olmam dediği için mi ki?

44
68
yanıtYanıtla
tiner:

beyin yok sende

yanıt19
yanıt2
YOBAZIN ÖNDE GİDENİ:

KESİN SEKİZTAŞLI:D

yanıt14
yanıt5
STALLİNGARD GAZİSİ:

FATİHE KİMSE DOKUNAMAZ 30 MİLYI-ON GSLİ VAR

62
23
yanıtYanıtla
tüpci:

federasyonu mahkemeye verdi çok cahilsin keşke ölsensenin gibiler müjdat gezen gibi mahkemeye çıkınca kıvıranlardır bebem

yanıt11
yanıt12
volkan:

30 milyon olduğunda eminmisin tek tek saydınmı ufak atda bu karda kışta kargalar martılar kumrular güvercinler de yesin sen hayal gezegeni Neptun dan mı ışınlandın

yanıt2
yanıt5
STALLİNGARD GAZİSİ:

SAYDIMLAN HAYIRDIR SIKINTIMI VAR

yanıt1
yanıt2
volkan:

yürü git lan stalinmisin leninmisin sen önce adam gibi bi rumuzlan yorum yaz sonra buralarda horozlan trol

yanıt4
yanıt1
KRALEX:

FATİH TERIM GECELIM DE AYKUT DEMİR OLABILIRRR

10
55
yanıtYanıtla
HAYDAR:

FATİH TERİM BU ÜLKEDE TEK ANTRÖNÖRDÜR DİĞERLERİ TEFFERRUATTIR.

28
26
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title