Haberler

Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike! 7 yıldız, Beşiktaş derbisinde oynayamayabilir

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de maç öncesinde 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, Sivasspor karşılaşmasında kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 22 Nisan Pazar günü saat 20.00'de deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. Sarı lacivertlilerde maç öncesinde 7 isim sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

7 FUTBOLCU SINIRDA

Fenerbahçe'de Edin Dzeko, Dusan Tadic, Michy Batshuayi, Cengiz Ünder, Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu ve Rodrigo Becao, Sivasspor maçında kart görmeleri durumunda ligin 34. haftasında oynanacak olan Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecekler.

DERBİ 27 NİSAN'DA

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasındaki Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, 27 Nisan Cumartesi oynanacak. Ülker Stadyumu'ndaki müsabaka saat 19.00'da başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Michy Batshuayi Ferdi Kadıoğlu Cengiz Ünder Mert Müldür Dusan Tadic Edin Dzeko Fenerbahçe Sivasspor Trendyol Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

Export 86:

Golü yiyince en iyisi sahadan çekilsin

69
18
yanıtYanıtla
Murat Celik:

oynasa ne olur oynamasa ne olur

45
17
yanıtYanıtla
Veysel null:

bjk derbisi güzel bir derbi olacak ama o değil de Fenerbahçe Olympiakos a elendiği için UEFA ya tepki olarak bir dahaki Avrupa maçında sahaya u17 ile çıkmaya karar vermiş duydunuz mu la?hahahaha

39
23
yanıtYanıtla
Murat Celik:

Erkan Şener Sen bu alışkanlık yapmış yemek

yanıt0
yanıt7
recep sarihan:

Ben senin anlarsin sen

yanıt6
yanıt9
Veysel null:

Recep bana diyorsan asıl ben senin anlarsın

yanıt6
yanıt0
osman Öztürk:

Veysel asıl siz yabancı hakemi görünce köy takımlarına eliniz ayağınıza dolaşıyor.Artik seneye de "şampiyon olursanız bizim sayemizde direkt katilacakdimiz ama tabii sonra eminim yeniden yerinize döneceksiniz.Fakat bu kadar mi dört ayak üstüne düşen hır takım olur yaaa

yanıt4
yanıt4
Veysel null:

Osman yazdıklarına cevabım: Emzik ister misin Osman? hahaha

yanıt4
yanıt2
Hako Sanane:

Bak işte Beşiktaşa karşı U19 ile çıkabilirler. 3 puan garantisi veriyorum

27
9
yanıtYanıtla
Fatih Yıldırım:

Beşiktaş mağlubiyetinin de BAHANESİ şimdiden hazır.... ?? Şampiyon Galatasaray....

20
10
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title