Haberler

Fenerbahçe'ye Sivas'ta coşkulu karşılama

Güncelleme:

Fenerbahçe, Sivasspor maçı için Sivas'a geldi ve sarı-lacivertli taraftarlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Taraftarlar, İsmail Kartal ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunarak çiçek takdim etti. Fenerbahçe kafilesi otel önünde bekleyen taraftarlar tarafından tezahüratlarla karşılandı.

- Fenerbahçe'ye Sivas'ta coşkulu karşılama

SİVAS - Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor'a konuk olacak Fenerbahçe, maç için Sivas'a geldi. Kafileyi sarı-lacivertli taraftarlar havalimanında coşkulu bir şekilde karşıladı.

Özel uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na gelen Fenerbahçe kafilesini burada sarı-lacivertli taraftarlar karşıladı. Taraftarlar, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunarak çiçek takdim ettiler.

Meşalelerle karşılanan Fenerbahçe kafilesi, daha sonra otobüsle kampa girecekleri otele geçti. Otel önünde bekleyen taraftarlar, takımları lehine tezahürat yaptı.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor ile Fenerbahçe arasında yarın oynanacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Kartal Fenerbahçe Sivasspor Sivas Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title