Haberler

    Fenerbahçe'ye Çifte Şok!

    Fenerbahçe'de Egemen Korkmaz ve Mehmet Topal şoku yaşanıyor.

    Süper Lig'in 24. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilirken, iki yıldızından gelen kötü haberle de adeta şok yaşadı.

    Milliyet'in haberine göre antrenman sırasında ters bir hareket yapan ve sol dizinde ağrıları olan Egemen'e Gençlerbirliği maçı öncesi iğne tedavisi uygulandı. Ağrıları azalan Egemen, bu sebeple İsmail Kartal'dan forma istedi ancak işler istediği gibi gitmedi.

    ŞÜPHELİ!

    37. dakikada Fenerbahçe'nin 1-0 yenik duruma düşmesinin ardından Egemen, teknik heyete 'değiştir' işareti yaptı ve 42. dakikada Bekir İrtegün oyuna girdi. Egemen'in Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

    MEHMET TOPAL'IN MR'I ÇEKİLECEK

    TıpkI Egemen gibi Gençlerbirliği maçına iğne ile çıktığı ifade edilen ve sol diz iç yan bağlarında kanaması olan Mehmet Topal'ın durumu, .ekilecek MR'ının ardından belli olacak.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883000});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Egemen Korkmaz Mehmet Topal Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title