Haberler

Fenerbahçe Otobüsüne Silahlı Saldırı

Güncelleme:

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs, Trabzon yolunda silahlı saldırıya uğrarken şoför Ufuk Kıran yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Süper Lig'in 26. hafta maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 5-1 galip ayrılan Fenerbahçe'nin otobüsüne Trabzon'a dönüşte silahlı ve taşlı saldırıda bulunuldu.

SÜRMENE - ARAKLI ARASINDA SİLAHLI VE TAŞLI SALDIRI

Rize Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından İstanbul'a dönmek için Rize'den ayrılan Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse kimliği ve kaç kişi oldukları bilinmeyen kişi ya da kişilerce Sürmene-Araklı arasında silahlı ve taşlı saldırıda bulunuldu.

İlgili Haberler

ŞOFÖR HASTANEYE KALDIRILDI

Silahlı ve taşlı saldırıda Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün ön camının tamamen kırıldığı şöför Ufuk Kıran'ın yaralı olarak polis otosuyla hastaneye kaldırıldığı belirtilirken, oyuncuların durumunun iyi olduğu gözlendi.

Sarı lacivertli oyuncular, polis otolarıyla Trabzon Havaalanı'na götürüldükten sonra özel uçakla İstanbul'a geldi. Fenerbahçe kafilesini İstanbul'da çoşkulu bir kalabalık karşıladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ufuk Kıran Trabzon Spor Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500

Yorumlar (515)

yakisikliMobil-IOS:

Yenilmeye dayanamadilar tabi helal olsun fenerbahcemmm ????

127
45
yanıtYanıtla
AhmetMobil-ANDROID:

Yazıklar olsun birbirinden nefret eden bir insan toplulugu acaba başka nerde var. İyi ki Almanayada yaşıyorum

116
31
yanıtYanıtla
Natailoz Mobil-IOS:

Trabzon baskani Kina yaksin o adam türkıyenın başına bela olacak şimdiden söylüyorumgörevini bırakmazsa

88
57
yanıtYanıtla
LevoMobil-IOS:

Bu lazları bi hizaya almak lazım

117
22
yanıtYanıtla
ümit apaydınmobilWeb@haberler.com:

Bu yapilan nedir be kardesim bu buyuk fenerbahce dusmanligi nedir anlamiyrm.rizeye 5 gol atyrsa fenerim sucmu yaziklar olsun boyle islerle ugrasan insanlara soforunde ins biseyi yoktur gecmis olsun.ins fenerim herseye ragmen sampiyonsun dualarimz seninle.

127
10
yanıtYanıtla
fenerlimobilWeb@haberler.com:

Bu trabzonu n kökünü kurutmak lazım

103
29
yanıtYanıtla
musabmobilWeb@haberler.com:

Özel güvenlik adliyede koruyamadı diyipte günah keçisi yapanlar burada da polis vardı evine ekmek götüren şöförü korusalardı.

13
119
yanıtYanıtla
bsk:

Karaktersiz trabzon taraftarı

98
24
yanıtYanıtla
YAPANA DEĞİL YAPTIRANA BAK:

ADALETİN OLMADIĞI YERDE ANARŞİ BAŞLAR!!

23
99
yanıtYanıtla
Muharrem Evcimen Mobil-IOS:

Karaktersizler

94
24
yanıtYanıtla
Tüm 515 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title