Haberler

Fenerbahçe masadan kalkacak! Marsilya'nın istekleri kabak tadı vermeye başladı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Marsilya'nın yıldız ismi Cengiz Ünder'i transfer etmek için görüşmelerini yoğunlaştırdı. Ancak Fransız ekibinin bitmek bilmeyen talepleri sarı-lacivertli yönetimi zora soktu. Yönetim, Marsilya'nın her gün değişen ve artan taleplerine karşılık masadan kalkmayı düşünüyor. Cengiz cephesinde sorun yokken, kulübünün talepleri transferi zora sokuyor.

Milli futbolcu Cengiz Ünder'i kadrosuna katmaya çok yaklaşan Fenerbaçe, Marsilya'nın taleplerini karşılamakta zorlanıyor.

FENERBAHÇE, MASADAN KALKABİLİR

Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın özellikle istediği Cengiz Ünder'de ısrarcı. Ancak Fransız ekibinin istekleri, sarı-lacivertli yönetimi masadan kaldıracak cinsten.

MARSİLYA'NIN İSTEKLERİ BİTMİYOR

Başarılı sağ kanat, 4 yıllık kontrat ve senelik 2.7 milyon euro maaş teklifini kabul etti. Ancak kulübü, ilk olarak 10 milyon euro + bonuslardan oluşan 11 milyon euroluk bonservise "Tamam" dedi. Ardından 10 milyon euronun yarısından fazlasını peşin ödenmesini istedi. Son olarak da bonusları artırıp rakamı 16 milyon euroya çekti.

Fenerbahçe, Cengiz'de çıkmaza girdi! Marsilya'nın istekleri bitmek bilmiyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cengiz Ünder Fenerbahçe Marsilya Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

albatros :

elinde emre mor gibi bir adam varken cengizi almak da nedir abi?

62
11
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Bırakın şu tenekeyi

55
17
yanıtYanıtla
ÜMİT KATMERLİKAYA:

gs devreye girdiyse hiç şaşırmam iki gün sonra gs ile masaya otururlar yine bir gs sponsoru el altından para vermiştir iki gün sonra masaya otururlarsa şaşmayın.

7
1
yanıtYanıtla
Fatih Araç:

cengiz i almak kadar mantıksız bi hareket yok hem de o paraya

8
0
yanıtYanıtla
Serkan Yiğit:

Cengiz under çok gereksiz

6
1
yanıtYanıtla
Ferhat Nusret Uruç:

Cengiz tek düze, extrası olmayan bir oyuncu, yapabildiği tek şey topu sağdan alıp iceriye doğru götürmek ve ordan plase...çözmek çok kolay, maç boyunca hep aynı oyunu oynar...sonuç alınacak oyunu yok..Çok gereksiz fb nin yaptığı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title