Haberler

Fenerbahçe, Bruno Alves ile Yeni Sözleşme İmzalıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe, sözleşmesi sezon bitimiyle birlikte sona eren Portekizli stoper Bruno Alves ile 1 yıl daha devam etme kararı aldı.

Sözleşmesi biten isimlerin başında gelen Bruno Alves'in durumu netlik kazandı.

Kanarya'nın idarecileri, yeni sezon öncesi masaya oturduğu ilk isim olan Portekizli savumacıyla yaptığı görüşmeler sonucunda sözleşmesini 1 yıl daha uzatma kararı aldı.

5.5 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

Sarı-Lacivertli takıma 2013-14 sezonunun başında gelen tecrübeli oyuncu için Zenit'e 5.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenmişti.

(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bruno Alves Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

haydar:

bu kafayla daha çok çekersin fener. alvesinne başarısını gördünde sözleşmesini uzatıyorsun bize karetecimi lazım futbolcumu aziz gerçekten futbolcudan anlamıyor amatörde oynayabilecek adamları fenere dolduruyor şampiyon olamamazın tek nedeni azizin şeçimleri

10
1
yanıtYanıtla
İnanmak İstemiyorum:

Ulan bu da transferse, Maldonado''nun Selçuk Şahin''in ne günahları vardı? Hiç olmazsa takımı yakmıyor ve bunun 1/3 fiyatına razı oluyorlardı. 3. 5 3. 5 milyon Eurolara oh ne güzel hayat be . . Lig bitmeden defolması gerekirken millette heves bırakmadılar arkadaş.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

HERGÜN BİRİ GİDİYOR HERGÜN YALAN HABER

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title