Haberler

Everton Teknik Direktörü Marco Silva'dan, Cenk Tosun'a Büyük Övgü!

Güncelleme:

Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun'a hocası Marco Silva'dan büyük övgü geldi. Portekizli teknik adam, Beşiktaş'ın eski yıldızını "fantastik" olarak yorumladı.

Everton'ın cumartesi günü oynadığı hazırlık maçında Valencia'ya 3-2 yenildiği karşılaşmada Merseyside ekibinin gollerinden birini atan Cenk Tosun için hocası Marco Silva "fantastik" yorumunda bulundu.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'tan rekor bir bonservis bedeliyle ayrılarak Premier Lig ekibinin yolunu tutan milli futbolcuya hocası Marco Silva'dan da büyük övgü geldi.

"CENK TOSUN'A BÜYÜK ÖVGÜ"

Sam Allardyce'ın görevden ayrılmasının ardından göreve gelen Silva, Cenk'e övgüler yağdırdı.

Kulübün televizyon kanalına konuşan Portekizli menajer, "Cenk, ceza sahası içinde fantastik bir oyuncu. Hem sağ hem de sol ayağıyla skor üretebiliyor olması çok önemli." ifadelerini kullanırken sözlerine şöyle devam etti:

"Başka özelliklerini de geliştirdi. Ondan ne istediğimi daha iyi anladı ve kendisini geliştiriyor. Bir santrfor için gol attığınızda her şey değişir çünkü güveniniz artar."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cenk Tosun Spor Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (12)

Andsmero denizli:

Balon cenk neden orada tribünlerle tartışmıyorsun?

3
22
yanıtYanıtla
1903:

Tribünde sevgilin var diye tartışmıyor Cenk çok saygılı çocuk

yanıt4
yanıt2
ihtiyar delikanlı:

andsmero. . . bir fenerli olarak yıllardır sizin gibilere inat avrupada her daim destekledim bütün takımlarımızı. ama sen ve senin gibi bağnazlar yüzünden kutuplaşma ülkede hat safhada sadece futbolda da değil genel olarak utanıyorum sizden

12
2
yanıtYanıtla
Sülo:

Gol atıyor ama ne fayda yıne yenılıyo everton

3
11
yanıtYanıtla
ALİ:

İnanıyoruz her daim yanındayız TOSUN PAŞA

11
2
yanıtYanıtla
KRAL:

başarıların daim olsun tosun paşa

11
0
yanıtYanıtla
FUAT ERDOĞAN:

oyuncusuna ön yargılı davranmayan teknık direktör her zaman tam performanslı oyunculara sahip olur.

8
2
yanıtYanıtla
TOSUN DENİLİR:

PAŞA DİYE OKUNURR...

8
1
yanıtYanıtla
ADINIZI KIŞIN:

demek ki yakında şutingen

0
4
yanıtYanıtla
Kartal:

evet sevgilinin yanına şutingen

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title