Haberler

Erman Toroğlu'ndan Beşiktaş Başkanı Çebi ile ilgili çarpıcı sözler: Devamlı ezik pozisyonda

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde PAOK'a elenmesinin ardından sert bir yazı kaleme alan spor yorumcusu Erman Toroğlu, başkan Çebi hakkında, "Beşiktaş Başkanı devamlı paradan bahsediyor. Devamlı ezik pozisyonda beyanatlar veriyor; bu yanlış. Bu, taraftarı da kötü etkiliyor, futbolcuyu da" ifadelerini kullandı.

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, bugünkü yazısında Beşiktaş'ın PAOK'a elenmesiyle ilgili sert eleştirilerde bulundu.

Alınan skoru fiyasko olarak nitelendiren Toroğlu, "Dün akşamki skor, Beşiktaş teknik heyetinin fiyaskosudur. Başında da Sergen olduğuna göre, ondan hesap sorulur. Lens sağ bek, Necip orta sahada! Olmayacak duaya, Amin gibi bir şey" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ, ÇAKMA BEŞİKTAŞ'A YENİLDİ"

Beşiktaş'ın rakibi PAOK'un İstanbul'da kurulduğuna dikkat çeken ünlü yorumcu, "Çok kimse bilmez. PAOK, İstanbul'dan Selanik'e giden Rumların kurduğu bir takım. Dikkat ettiniz mi bilmem, amblemlerin Kartal var. Zaten renkleri de siyah-beyaz, yani Beşiktaş kökenliler. İstanbul'dan giden Rumların, Atina'da yerleşen takımı da AEK'dır. Yani dün gece esas Beşiktaş, çakma Beşiktaş'a yenildi" dedi.

"KULÜP BAŞKANI DEVAMLI AĞLAMAZ"

Erman Toroğlu, Fotomaç Gazetesi'nde yer alan yazısında Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den de bahsetti ve "Beşiktaş Başkanı devamlı paradan bahsediyor. Devamlı ezik pozisyonda beyanatlar veriyor; bu yanlış. Bu, Beşiktaş taraftarını da kötü etkiliyor, futbolcuyu da. Bir kulüp başkanı devamlı ağlamaz. O zaman gelmeseydin. Sen gelmezsen de Beşiktaş ortada kalmazdı. Nasıl olsa Beşiktaş yönetimlerinde gelenler, gidenlerden hesap sormuyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erman Toroğlu İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

500

Yorumlar (25)

fenerlibahçeli34:

Adam neden ezik olsun. Bu devirde burnuna kadar borçlu kulüplerde Başkan olmak kolay mı. İstifa etsen kimse gelip başkan olmaz. Dışarıdan gazel atmak kolay. Üç büyükte de önceki Yönetimler kulüpleri bu hale getirdi, şimdikiler toparlamaya çalışıyor. Onlara destek verelim, köstek olmayalım.

8
7
yanıtYanıtla
Misafir:

Erman toroglunu günahım kadar sevmem söylediklerine yüzde yüz katılıyorum bu ali koçun yancısı

12
1
yanıtYanıtla
Feridun abi:

İlk defa bu adama katılıyorum

11
0
yanıtYanıtla
DÜRÜST:

Ulan erman bekliyorsun ki beşiktaş yenilsin de ona buna saldırayım şunu yazıp bunu çizeyim de gündem olayım , medyatikliğini hep beşiktaşı en iyi zamanlarda bile kötüleyerek korumuş acınası bir zavallısın. Boş düşüncelerini fevri çıkışlarını ve argo uslubunu kendine sakla.

2
6
yanıtYanıtla
kartalım:

üçkağıtçı, zalim, dolandırıcı vb. olacağına sana göre ezik olur bize göre efsane olur hadi başka kapıya bizim başkan ve teknik hoca problemimiz yoktur.

4
4
yanıtYanıtla
Gursoy bagcik:

Bende sevmem bu adami ama ilk defa dogru soylemis

8
0
yanıtYanıtla
MAVİ:

Aynen ağzına sağlık harbi ilk defa doğru konuşmuş. Sen Beşiktaş başkanısın her yerde ağlıyosun her yerde bahaneler her yerlerde aman para yok aman açız aman şöyle. maçtan önce çıkıp insan futbolcularını şikayet eder mi basının önünde indirim yapmıyolar yaa diye. Sergen hocanın en büyük şansızlığı malesef bu yönetim

7
0
yanıtYanıtla
Behcet:

Acidimi cok mu acidi kara karga

2
5
yanıtYanıtla
S.Coşkun:

Acısa da Acımasa da Ligi iyi kötü bitirdiğimiz yer belli. . şampiyonlar ligi ya da uefa oynadığımız yer belli Siz nerdesiniz

yanıt2
yanıt1
Yakup Çebi:

İki yıl üstüste şampiyon olmuş,şampiyonlar liginde grubundan lider çıkıp çeyrek finale kalmış bir takımı bu duruma getiren Fikret Orman yönetimine sitem eden hiç yok.Sn.Çebi bir enkazı devraldı ve klubu borç batağından kurtarmaya çalışıyor.Elestirileri yaparken Beşiktaşı mızı bu duruma düşünenleri gündeminize alın.Sn.Çebi en doğru olanı yapıyor,yapmaya da devam edecek.Cebinden 50.000.000 tl.verip futbolcuların alacaklarını ödeyen başka hangi başkan vardı Besiktasin basında.Kulubu hırsızlardan kurtardı.Saygili olun,hakkini verin.

0
6
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title