Haberler

Erkan Yılmaz: Elemelere kazanarak başlamak istiyoruz

Güncelleme:

Milli basketbolcu Erkan Yılmaz, FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu'nda oynayacakları İtalya ve İzlanda maçlarını kazanarak elemelere başlamak istediklerini dile getirdi.

- Erkan Yılmaz: "Elemelere kazanarak başlamak istiyoruz"

Milli basketbolcu Erkan Yılmaz:

"Hedefimiz Avrupa Şampiyonası'na gidebilmek"

"Bu maçları en iyi şekilde geçeceğimizi düşünüyorum"

İSTANBUL - Milli basketbolcu Erkan Yılmaz, FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu'nda oynayacakları İtalya ve İzlanda maçlarını kazanarak elemelere başlamak istediklerini dile getirdi.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu'nda yarın deplasmanda İtalya ve 25 Şubat Pazar günü de Sinan Erdem Spor Salonu'nda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Zorlu iki müsabaka öncesi A. Efes forması giyen 26 yaşındaki milli basketbolcu Erkan Yılmaz, İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu.

"Kazanarak Avrupa Şampiyonası elemelerine başlamak istiyoruz"

Fikstür yoğunluğundan dolayı hazırlık sürecinin kısa olduğunu ifade eden Yılmaz, "Sıkışık bir fikstür olduğu için dün toplandık. Hızlı bir şeklide üzerinden geçmemiz gereken şeyler vardı. Dün de çalışmalarınızı sürdürdük. Milli forma olunca en hazır şekilde İtalya'ya gitmek ve kazanarak Avrupa Şampiyonası elemelerine başlamak istiyoruz" dedi.

"Hedefimiz Avrupa Şampiyonası'na gidebilmek"

Grupta 2'de 2 yapmak istediklerini aktaran 26 yaşındaki basketbolcu, "Tabii ki de bu gruptan çıkacağız. Burada en önemli şey en iyi şekilde bitirip, Avrupa Şampiyonası'na gidebilmek. Bizim hedefimiz bu. İnşallah 2'de 2 ile başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda 25 Şubat Pazar günü oynayacakları İzlanda maçına taraftarları davet eden Yılmaz, "Ay-yıldızlı forma olunca buranın dolu olacağını düşünüyorum. Herkes buraya gelecektir. Tabii ki de çok güzel bir atmosfer olacaktır. Umarım Pazar günü galibiyeti taraftarlarımıza armağan edebiliriz" şeklinde konuştu.

"Bu maçları en iyi şekilde geçeceğimizi düşünüyorum"

NBA'de oynayan milli basketbolcuların eksikliğini hissettirmemek istediklerini de sözlerine ekleyen başarılı basketbolcu, "Hissettirmemeye çalışacağız. Sonuçta kadroda bulunan herkes altyapılardan, kendi takımlarında beraber oynayan, beraber büyüdüğümüz insanlar. Kısa bir hazırlık sürecinde birbirimize alışmamızın daha kolay olacağını düşünüyorum. Onların yokluğunu hissettirmeden bu maçları en iyi şekilde geçeceğimizi düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Erkan Yılmaz, bireysel performansı ile ilgili de, "Ben her zaman sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sakatlanana kadar da böyleydi, bunun dönüşünde de böyle olacak. Sağlıklı olduğum sürece en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bir sıkıntım olmadığı sürece de Ergin Hocam çağırdığı zaman burada olmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Basketbolcu EuroBasket İzlanda İtalya Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title