Haberler

Erdemirspor - Fenerbahçe Ülker Soyunma Odaları

Fenerbahçe Ülker Baş Antrenörü Simone Pianigiani, Erdemirspor maçının çok zor geçtiğini söyledi.

Fenerbahçe Ülker Baş Antrenörü Simone Pianigiani, Erdemirspor maçının çok zor geçtiğini söyledi.

Erdemirspor'un kendi evinde oynadığını, buna karşılık kendilerinin 2 gün önce Euro Lig maçı oynadıklarını hatırlatan Pianigiani, "Bizim birçok oyuncumuz yüzde yüz durumla hazır değil. İlk devrenin sonunda Guessagba'nın sakatlanması, birçok oyncumuzun faul problemine girmesi maçı zora soktu. Bu maçı kazanmak bizim için çok zor oldu. Bizim için önemli ve pozitif olan şey, sonuna bu sertlikte ve böyle yakın geçeceğini beklediğimiz maçı oynamaya mental olarak hazır olmamız. Beklediğimizden daha farklı şekilde geriye düşmemize rağmen son bölümü strese girmeden oynayabildik" dedi.

Maçın başında çok hatalar yaptıklarını ifade eden Pianigiani, şöyle devam etti:

"İlk yarı boyunca rakibimizin çok kolay top kullanmasına ve atış yapmasına izin verdik. İkinci yarı toparlandık ve bunlara izin vermedik. Bu da maçın bizim için daha pozitif geçmesini sağladı. Euro Lig ve Türkiye Ligi'nde değişik hakemlerle karşılaşıyoruz. Onlara da oyuncularımızın adapte olması lazım. Her şeye rağmen oyuncularımızın maçı kazanma isteği ve açlığı benim için önemliydi. Her hafta sonu maçımızda biz bu zorluğu yaşayacağız. Çünkü Euro Lig maçlarımız da olacak. Erdemir'i de tebrik etmek lazım. İiy mücadele ettiler. Oyuncularımla son bölümdeki performansları nedeniyle gurur duydum." - Zonguldak / Ereğli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Ülker Erdemirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title