Haberler

Erdemirspor: 64 - Beşiktaş Milangaz: 81

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Milangaz, deplasmanda Erdemirspor'u 81-64 yendi.

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Milangaz, deplasmanda Erdemirspor'u 81-64 yendi.

Mücadelede ilk hücum şansını yakalayan Erdemirspor oldu. Wesson'ın bu atakta pota altına girdiği pozisyonda etkisiz kaldı. Beşiktaş Milangaz ise yakaladığı hücum şansını iyi değerlendirerek ilk sayısını buldu. Maçın ilk 2 dakikası karşılıklı top kayıplarıyla geçildi. Erdemirspor özellikle pota altında etkili olarak 7. dakikada 13-11 üstünlük sağladı. Periyodun son dakikalarında ağırlığını koyan Beşiktaş Milangaz, bu çeyreği 15-13 üstün tamamladı.

Siyah-beyazlı takım, ikinci periyodun başında Barış'ın isabetli 3 sayısıyla farkı 5'e yükseltti ve periyot boyunca aradaki farkı korumaya çalıştı. Erdemirspor ise farkın açılmasına izin vermedi, ancak devre 33-30 Beşiktaş Milangaz'ın üstünlüğüyle geçildi.

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde ilk hücum şansını yakalayan Erdemirspor, Soner ile sayı buldu. Ev sahibi takımın top kayıplarını iyi değerlendiren Beşiktaş Milangaz, üstünlüğünü korudu. Konuk ekibin savunmada ve hücumda etkili oyunu, Erdemirspor'a zor anlar yaşattı. Periyot 58-50 konuk takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

Son çeyreğe Erceg'in pota altından bulduğu sayıyla başlayan Beşiktaş Milangaz'ın etkili hücumlarına karşı koyamayan Erdemirspor, öne geçmeyi başaramadı. Maçın 34. dakikası Beşiktaş Milangaz'ın 70-55 üstünlüğüyle geçilirken, aradaki farkı koruyan siyah-beyazlı takım, karşılaşmadan 81-64 galip ayrıldı. - EREĞLİ

Kaynak: AA / Spor

Erdemirspor Milangaz Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title