Haberler

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, teknik direktörlük için Erol Bulut ile anlaşma sağladı

Güncelleme:

Gelecek sezon Fenerbahçe'de sportif direktörü olacak Emre Belözoğlu'nun görüşmeleri neticesinde Erol Bulut ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Sarı lacivertlilerin eski futbolcuları Tuncay Şanlı ile Semih Şentürk'ün de gelecek sezon teknik kadroda yer alması bekleniyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'la yollarını ayıran Fenerbahçe, yeni sezon için hoca arayışlarına sonlandırmak üzere.

Gelecek sezon sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu, 15 gün önce listenin ilk sırasında yer alan Erol Bulut ile bir görüşme yaptı. Bu görüşme sonrası prensip anlaşmasına varıldı. Bulut, bu görüşme sonrası yeni sezon için çalışmalara şimdiden başladı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; son günlerde de yapılan görüşmeler sıklaştı. Son günlerde sık sık iletişim kurularak kadro yapılanması konusunda da fikir alışverişi yapıldı. Açıklamanın ise sezon sonunda yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörleri Mehmet Aurelio ve Volkan Demirel, Erol Bulut'un teknik ekibinde yer alacak. Bulut'un Alanyaspor da yardımcısı olan Mehmet Yozgatlı da kadroda bulunacak. Erol Bulut, ekibindeki kondisyoner Pantelis Pentelopoulos'u da Fenerbahçe'ye getirmeyi planlıyor.

TUNCAY İLE SEMİH DE FENERBAHÇE'YE DÖNÜYOR

Erol Bulut'un ekibinin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor. Tuncay Şanlı, Semih Şentürk gibi isimlerin de teknik kadroya katılma ihtimali bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Tuncay Şanlı Fenerbahçe Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (16)

fb:

tuncay ve semih mi onlar fb ye ne yapti o tuncay degilmiydi fb ye arkasini dönüp giden şimdi geliyor yuru bi git ya

9
4
yanıtYanıtla
Mehmet demirtaş:

Hadi bakalım hayırlısı teknik trektörü bir an önce bulunda şu kadroyuda bi şekillendirin yeter artık

7
3
yanıtYanıtla
cezmi:

yönetimde sporun içinden gelen olmadığı için fener bu halde evden lig tv kaldırıp buyıl da hezimeti izlem istemiyorum

6
1
yanıtYanıtla
zaa:

çok ünlü dünya kupası sahibi hoca emre olmasa anlaşma sağlayamazlardı zaten zaaaaaaaaa

2
5
yanıtYanıtla
ALEX:

Çok başlılık fayda getirmez. Yönetim iyi olmadığı sürece başarı zor

4
2
yanıtYanıtla
Kubilay:

Huzur evine çevirdiniz

3
2
yanıtYanıtla
Tekin Adakaner:

Erol,volkan,aurelio,Semih,Yozgatlı,Tuncay aslında fenerbahce için çok iyi olabilir fenerbahce de başarılı olmuş sevilen futbolcular hepsi sevgiyle tutkuyla fenerbahce için çalışacaklardır istediğimizde tam olarak buydu bence başarırlar yeterki işlerine fazla karisilmasin

4
1
yanıtYanıtla
Orhan:

Sayın Ali Koç un bu yıl son şansıydı. Erol Bulut u alarak son kurşununu da boşa harcıyor. Bu yilada yazık. Vay halimize. Hırvat hiç değilse bir umuttu.

1
3
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Fener asla başarılı olamaz. Herkes mafya bu takımda.

2
2
yanıtYanıtla
Cem:

Emreye kaldiysak vah halimize!

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title