Haberler

Egemen Kormaz, Trabzon Yolunda

Güncelleme:

Fenerbahçe'yle yollarını ayıran 31 yaşındaki futbolcunun, tatilini bitirdikten sonra Bordo-Mavililer'le anlaştığını açıklaması bekleniyor.

Trabzonspor'un uzun süredir peşinde olduğu Egemen Korkmaz transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Fenerbahçe ile yollarını resmen ayırdıktan sonra boşa çıkan 31 yaşındaki futbolcunun Trabzonspor'a transfer olma ihtimali her geçen gün artıyor.

KARARINI TATİLDEN SONRA AÇIKLAYACAK

Fanatik'in haberine göre; Teknik direktör Ersun Yanal'ın bizzat devreye girerek eski öğrencisini ikna etme turlarından olumlu meyveler toplayan Trabzonsporlu kurmayların önereceği yıllık ücret ve kontrat detayları da belli oldu. Şu sıralar tatilde bulunan başarılı savunma oyuncusu, kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Tatilden sonra nihai kararını açıklayacak olan Egemen'in, Trabzonspor'a imza atmasına artık herkes kesin gözüyle bakıyor.

YANAL, ÇOK İSTİYOR

Belkalem'in gidişi, Jose Bosingwa'nın en az 5 ay daha sahalardan uzak oluşu, savunmaya transferi kaçınılmaz kılıyor. Carl Medjani ve Uğur Demirok dışında Yanal'ın kadrodaki diğer alternatifleri gözden çıkarttığı belirtiliyor.

SÖZLEŞME 2+1 YILLIK OLACAK

Mustafa Akbaş ve Mustafa Yumlu'ya fazla forma şansı vermeyen Yanal, bu nedenle Egemen'de çok ısrarcı davranıyor. Bordo-Mavili idareciler de bu nedenle reddedilmesi zor bir teklifle görüşmeyi imza aşamasına getirdi. Trabzonspor'un 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme önerdiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Egemen Korkmaz Ersun Yanal Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (44)

SelimmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Fenere 1 numara ufak gelir. Ama trabzona yeter

3
9
yanıtYanıtla
taha:

bu adam dün Trabzon Sporu paraya satmış, Trabzon maçlarında kudurmuş gibi bizim sporculara saldıran adam bugün bizim zavallılar onu getirmenin mücadelesini yapıyor. Yazıklar olsun.

6
6
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ya olum siz malmısınız egemen en az 3 sene daha top oynar fener artığı falan yazmışsınız hay sizin futbol bilginize ben zaten ilk ayrıldığı haberindede demiştim trabzona gelse keşke diye boş boş konuşmayın her türlü yararlı olur egemen

8
3
yanıtYanıtla
HASAN YAKUT:

Bir Trabzonsporlu olarak bu adam Trabzozona gelirse bu takımı bırakırım

8
3
yanıtYanıtla
TrabzonlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

3.sınıf bir takım olduk...Tatsız tuzsuz bu ne ya...Keşke Fenerli olsaydik,kupa da müzelerinde neredesin başkan?

10
1
yanıtYanıtla
Researcher:

Para için takımını satan adam beş para etmez

7
3
yanıtYanıtla
h fh hdhmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu adam trabzona gelirse .. ben trabzonu birakir giderim feneri desteklerim..

7
3
yanıtYanıtla
kartal:

trabzona yazık olur bari almişken emrah ile volkanıda alsınlar ekip dağilmasın

7
2
yanıtYanıtla
YasinMobil-IOS:

Egemen Trabzonspordan giderken Avrupa'ya gideceğim diyip Galatasaray'a Trabzonspor için ölürüm deyip Galatasaray'a imza atmadı gitti delikanlı gibi Beşiktaşa imzasını attı yani bir Trabzonsporlu olarak Trabzonsporlulara diyorum ki sapla samanı ayırt edin.

9
0
yanıtYanıtla
serhatmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

egemen profesyonel düşünür.istediği ücret verilirse takım seçmez.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title