Haberler

Egemen Korkmaz: İsçivre'de Kalacağım

Güncelleme:

Trabzonspor ile ismi anılan Egemen Korkmaz, bir teşekkür mesajı yayınlayarak kariyerine Wil 1900 takımında devam edeceğini açıkladı.

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılıp İsvçire 2.Lig ekiplerinden Wil 1900'ün yolunu tutan ve adı Trabzonsopor ile anılan Egemen Korkmaz, bir teşekkür mesajı yayınlayarak kariyerine İsviçre'de devam edeceğini açıkladı.

"KARİYERİME İSVİÇRE'DE DEVAM EDECEĞİM"

İşte Egemen Korkmaz'ın açıklaması,

Değerli Sporseverler ve Basin Mensupları
Sezon başından bu yana bugün için futbolcu olarak hizmet ettiğim kulübüm FC Wil 1900 takımında uzun yıllar farklı görevlerle çalışmalarıma devam etmek arzu ve isteğini, projeler tarafıma aktarıldığı ilk günden bu yana içimde büyük bir heyecanla taşımaktayım.
Halihazırda sezon başında ortaya konulmuş olan hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza yoğun bir tempoda devam etmekteyiz. Bir kez daha şunu belirtmek isterim ki FC Wil 1900 takımının bir parçası olmaktan onur ve gurur duymaktayım ve son derece mutluyum. Sportif hayatımın FC Wil 1900 kulübünde devam edeceğini, an itibari ile tek düşüncemin kulübümün hedeflenen başarıya ulaşması olduğunu kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Egemen Korkmaz Fenerbahçe İsviçre Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

gurbetci:

ha isvicre ha trabzon alp daglarinla pont daglarin arasinda ne fark var?

2
0
yanıtYanıtla
YERLİ:

KULAKLARIN EPEY BİR ÇINLIYORDUR HERHALDE :) SEN HEP GURBETTE KAL EMİ. . .

yanıt1
yanıt0
BENCE KAL ORADA:

FENERBAHÇEDE MİSYONUNUZ BİTTİ, FENERBAHÇE GİBİ KULÜPTE ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAKSIN HEMEN SONRASINDA 2. LİG TAKIMINA TOPLU ŞEKİLDE KAÇACAKSIN. AKLANDINMI SENCE, BİRAZ DAHA KAL BENCE, ANADOLU KULÜPLERİNDE HER MAÇTA 5 TANE KIRMIZI KART GÖRECEĞİNİ BİLDİĞİN İÇİN. ÇÜNKÜ SEN FUTBOLLA, SUMO GÜREŞİ ARASI BİRŞEY YAPIYORDUN FENERBAHÇEDE. DUA ET TÜRK HAKEMLERİNE. HELE AZ DAHA SABRET. BU ARADA BİRKAÇ DUYGUSAL PAYLAŞIM YAPMAYI UNUTMA.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title