Haberler

Cüneyt Çakır hakem eğitmeni oldu! Aylık maaşını duyanlar kulaklarına inanamıyor

Güncelleme:

Hakemliği bırakan Cüneyt Çakır'ın yeni görevi belli oldu. Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, Çakır'ın hakem hocası olduğunu ve bu görev için ayda 100 bin lira kazanacağını açıkladı.

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en başarılı hakemlerinden olan Cüneyt Çakır, düdüğünü asarak yeni bir kariyere yelken açtı. 45 yaşındaki Çakır'ın TFF tarafından hakem hocası olarak görevlendirildiği belirtildi.

"100 BİN LİRAYA MUKAVELE YAPILIYOR"

A Spor yayınında konuşan ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Cüneyt Çakır'ın yeni görevini ve kazanacağı maaşı söyledi. Toroğlu yaptığı açıklamada, "Şimdi Cüneyt Çakır, Avrupa'da ve dünyada iyi maçlar yönetti. Aslında 1-2 sene daha devam edebilirdi, bir şeyler oldu bıraktırıldı. Cüneyt Çakır ile yeni bir mukavele yapılıyor. Bunu kimse bilmiyor. İlk defasöylüyorum burada. Cüneyt Çakır ile aylık 100 bin liraya mukavele yapılıyor, hakem eğitmeni olarak.

"NİYE GİZLİ KAPAKLI YAPIYORSUNUZ?"

Her hafta maça gidecek o zaman da 10 bin lira alacak. Versinler bu parayı da bunu açıklasınlar. Niye Çekiniyorsunuz? Bu millete niye ben söyleyeyim. Siz söyleyin. Niye gizli kapaklı yapıyorsunuz?

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cüneyt Çakır Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Hakan Arslanoglu:

Cüneyt Çakır Adam gibi adamdır. Allah, sağlık dolu uzun ömürler versin inşallah..

36
62
yanıtYanıtla
ismet aydın:

Sanane sen niye söylüyon o zaman demekki öyle olöası Grek hem adam hakemlik yaparkende sataşıyorsun adam hakemliği bıraktı başka bişey yapıyor yine satasıyon seni ilgilendirmez

30
20
yanıtYanıtla
mehmet can:

100 artık para değil. adamın geçimine anca yeter. yeme içme barınma gezme. herkes bizim gibi 2 1 de oturmuyor. herkesin kazancına göre lüksü, lüksüne göre gideri var.

39
11
yanıtYanıtla
Genç vatandaş :

Hocaya az bile türk hakeminin markası dünyada kimler ne maaşlar alıyor bu ülkede onlara bakın ey güzel ülkem

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title