Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Futbol Takımını Kabul Etti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray futbol takımı yönetici, teknik heyet ve futbolcularını Vahdettin Köşkü'nde kabul etti. Kabulde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray futbol takımı yönetici, teknik heyet ve futbolcularını Vahdettin Köşkü'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kabulde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan da eşlik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Akif Çağatay Kılıç Osman Aşkın Bak Hamza Yerlikaya Milletvekili Alpay Özalan Galatasaray Vahdettin AK Parti Gençlik Futbol İzmir Akif Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title