Haberler

    Cska Moskova ve Maccabi Electra Tel Aviv Final İçin Karşı Karşıya

    Euroleague'de final four heyecanı bugün oynanacak CSKA Moskova - Maccabi Electra Tel Aviv mücadelesiyle başlıyor.

    CSKA Moskova


    Son yıllarda kurduğu güçlü kadrosuyla her yıl şampiyonluğun büyük favorilerinden olan ancak özellikle iki yıl önce İstanbul'da dramatik bir finalle kupayı Dusan Ivkovic'in Olympiakos'una teslim eden CSKA Moskova, bu sezon kupayı kaldırmak istiyor.

    Kadrosunda adı Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes ile de anılan Milos Teodosic, son şampiyon Olympiakos'un kilit oyuncularından Kyle Hines, Nenad Krstic ve Viktor Khryapa gibi çok sayıda önemli oyuncuyu barındıran Rus temsilcisi, Euroleague'in ilk turunda A Grubu'nu Fenerbahçe Ülker'in ardında ikinci sırada tamamlamıştı.

    TOP 16'da Galatasaray Liv Hospital ile birlikte F Grubu'nda bulunan Messina'nın ekibi 14 maçta 12 galibiyet 2 yenilgiyle grubu ilk sırada tamamlayarak TOP 8'de Panathinaikos'un rakibi olmuştu. Yunan ekibini son derece çekişmeli geçen bir seri sonrası 3-2 ile mağlup eden CSKA Moskova turnuvanın bu yıl da en önemli favorileri arasında.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cska Moskova İstanbul Tel Aviv Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title