Haberler

    Cska Moskova-Roma Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

    CSKA Moskova-Roma maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

    Şampiyonlar Ligi E Grubu maçında Rus ekibi CSKA Moskova, Salih Uçan’ın takımı Roma ile karşılaşacak. CSKA Moskova-Roma maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte cevabı.

    E Grubu’nda 4’er puanla iki takımın karşılaşması saat 19:00’da başlayacak. CSKA Moskova-Roma maçı D-Smart platformundaki Smart Spor kanalından naklen yayınlanacak.

    Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda bugün CSKA Moskova ile yapacakları maça ilişkin "Yarınki maçta elimizden gelenin en iyisini yapacak ve en azından bir puan almaya çalışacağız" dedi.

    Garcia, CSKA Moskova-Roma karşılaşması öncesinde düzenlenen basın toplantısında, evlerinde 5-1 yendikleri Rus takımının zor bir rakip olduğunu hatırlatarak, "Avrupa'da bizden güçlü birçok ekip olsa da Roma her zaman Roma'dır. Yarın kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız" değerlendirmesini yaptı.

    Brezilyalı defans oyuncusu Maicon'un sağlığına kavuştuğunu ancak maç formuna henüz kavuşmadığını ifade eden Garcia, şunları söyledi:

    "Kura çekildiğinde 5. maçlardan sonra en azından gruptan çıkmak için gereken puanı alacağımızı düşünmüştük. Yarınki maçta elimizden gelenin en iyisini yapacak ve en azından bir puan almaya çalışacağız."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cska Moskova D Smart Roma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title