Haberler

Bursasporlu Adem Koçak: "Galibiyeti Taraftarlara Armağan Ediyoruz"

Bursaspor'un deneyimli orta saha oyuncusu Adem Koçak maç sonrası şunları söyledi."Öncelikle buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum."

Bursaspor'un deneyimli orta saha oyuncusu Adem Koçak maç sonrası şunları söyledi: "Öncelikle buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar kalabalık olacağını beklemiyorduk. Bizim için de sürpriz oldu. Maça gelince, iyi bir mücadele oldu. Golü atanın kazanacağı bir maçtı. Gol attık ve hata yapmadık. Neticesinde çok önemli 3 puan aldık. Çok ihtiyacımız vardı. Biz iyi bir takımız, ama ligimizde daha çok sonuçlara bakılıyor. Sonuca oyunumuzu yansıtamıyorduk. Moral için bizim için iyi bir galibiyet oldu. Alınmış bir galibiyet var hedeflerimize ulaşabilmemiz için bunun devamının gelmesi gerekiyor. Bundan sonra daha iyi oluruz. Galibiyeti burada olan olmayan taraftarlarımıza armağan etmek istiyorum."

MUSA ÇAĞIRAN: "MUTLUYUZ"

Karşılaşmanın ortada geçen bir maç olduğunu belirten Bursasporlu Musa ise şunları söyledi: "Ortada bir maçtı. Golü atan maçı alacaktı. İlk yarı ortada geçti. İkinci yarıda golü bulduk. Golü bulmanın etkisiyle geri çekildik ama gol yemedik. Maçı kazandık ve çok mutluyuz. Bu 3 puanın bir anlam ifade etmesi için önümüzde Trabzonspor maçı var. Oradan da iyi bir sonuçla ayrılmamız gerekiyor."

GALATASARAYLI UJFALUSİ: "ALT TARAFI BİR KERE YENİLDİK"

Galatasaray'ın yetenekli futbolcusu Ujfalusi zor bir maç olduğunu belirterek, "Zor bir maç. Bursaspor oyunun defansif yönünü iyi oynadı. 2-3 pozisyonumuz var. Bu tip maçlarda pozisyona giriyorsanız gol olması lazım, ama bugün olmadı. Hayat devam ediyor. Alt tarafı bir kere yenildik. Türkiye'nin lideri biziz. Aynı şekilde devam edip Çarmba günkü maça hazırlanacağız" diye konuştu.

ELMANDER: "YAPACAK BİRŞEY YOK"

Bursaspor'un oyunun defansif yönünü kullandığını belirten Elmander, "Özellikle gelen mağlubiyetten ötürü üzgünüm. Birkaç pozisyonum vardı gol olarak değerlendirmem gerekiyordu. Yapacak birşey yok, mağlubiyet geldi üzgünüz" dedi. Elmander bir gazetecinin, 'Girdiğin pozisyon penaltı mıydı?' sorusuna ise, "Dürüst olmam gerekirse rakip orada önce topa sonra bana müdahale etti. Penaltı olduğunu düşünmüyorum" dedi.

(İA/RT) - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Johan Erik Calvin Elmander Adem Koçak Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024? Galatasaray şampiyon oldu mu 2024? Crystal Palace Manchester United maç özeti ve golleri izle! (VİDEO)Crystal Palace MANU maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İsmail Kartal istifa etti mi, kovuldu mu? Crystal Palace Manchester United maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Crystal Palace MANU maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Denver Nuggets Minnesota TW NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 7 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Icardi ne paylaştı? Konyaspor Fenerbahçe maçı sonrası Mauro Icardi'den Instagram paylaşımı Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin kalan maçları 2024! Şampiyonluk yolunda zorlu viraj Konyaspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Konyaspor FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title