Haberler

Bursaspor, Yiğit İçin Nabız Yokluyor

Güncelleme:

Bursaspor'un Galatasaray'da yaşadığı sakatlığın ardından Yiğit Gökoğlan için nabız yokladığı ortaya çıktı.

Bursaspor'un Galatasaray'da yaşadığı sakatlığın ardından bir türlü forma şansı bulamayan Yiğit Gökoğlan için nabız yokladığı, bu konudaki son kararı teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın vereceği bildirildi.

SERCAN YILDIRIM İDDİASI

Bu arada geçen yıl Galatasaray'a 3 milyon euro ve Musa Çağıran'ın bonservisi karşılığında transfer olan Bursaspor'un eski futbolcusu Sercan Yıldırım'ın yeniden yeşil beyazlı takımın gündemine gelebileceği iddia edildi. Sebastian Pinto'ya alternatif arayan yeşil beyazlıların, hem forvet hem de sağ kanatta oynayabilen 22 yaşındaki eski oyuncusu için temas kuracağı ileri sürüldü.

BELLUSCHİ OLMAZSA ROTA İNGİLTERE

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor yönetimi, geçen yıl İtalya'nın Genoa takımında kiralık olarak forma giyen Porto'nun orta saha oyuncusu Fernando Belluschi için görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil beyazlı yönetim Potekiz'in Porto takımına Belluschi için son teklifini yaparken yönetimin gelecek haberin olumsuz olması durumunda rotayı İngiltere'de forma giyen bir futbolcuya çevireceği öğrenildi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Sağlam Yiğit Gökoğlan Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title