Haberler

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Hamza Hamzaoığlu'nun açıklamaları - "Bugün çok farklı bir durumda da olabilirdik.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Hamza Hamzaoığlu'nun açıklamaları - "Bugün çok farklı bir durumda da olabilirdik. UEFA'yı kazanmış bir takım olarak da sezonu bitirebilirdik."

"Hepimiz bunu arzuladık, istedik ama bazı şartlar buna müsaade etmedi. Bundan dolayı da bugün son iki maçımızı hedefsiz oynayacağız"

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Bugün çok farklı bir durumda da olabilirdik. UEFA'yı kazanmış bir takım olarak da sezonu bitirebilirdik." dedi.

Hamzaoğlu, antrenman öncesi saha kenarında gazeteciler eyaptığı açıklamada, Osmanlıspor maçının futbol anlamında çok keyifli geçtiğini, ancak 3-0 öne geçmelerine rağmen 90 dakikanın 3-3 bitmesiyle keyiflerinin kaytığını söyledi.

Rakibin özellikle maçın ikinci yarına sahaya inanılmaz bir mücadele koyduğunu vurgulayarak, "Maçı kazanabilirlerdi. Rakibin üstümüze geleceğini biliyorduk. Skoru koruyamadık. Fizik olarak oyundan düştü bazı oyuncularımız. Genç oyuncularımızı sahaya koyduk. Amaç sadece maçı kazanmak değil, geleceği de kazanmaktı" diye konuştu.

Hamzaoğlu, Osmanlıspor maçından ders çıkarıp Torku Konyaspor maçına hazırlandıklarını ifade ederek, bu karşılaşmayı kazanmak için sahaya çıkacaklarını kaydetti.

Bir gazetecinin, "Torku Konyaspor maçında gençlere şans vermeye devam edecek misiniz?" sorusunu Hamzaoğlu, "Devam edeceğiz ama bir de U21 takımımızın şampiyonluk durumu var. Bu kardeşlerimizin bir çoğu orada bu yarışı bu noktaya kadar getirdiler. Bazılarını orada değerlendirip, inşallah oynayacakları maçla yakalayacakları şampiyonluğu bire bir yaşamalarını isteyeceğiz. Bazılarını değerlendireceğiz ama bazılarını da U21 takımına göndereceğiz" yanıtını verdi.

Hamzaoğlu, Arjantinli yıldız futbolcu Batalla'nın Osmanlıspor maçında oyundan alınmasına yönelik eleştirilerin hatırlatılması üzerine, şunları söyledi:

"Pablo'nun bir sakatlığı vardı. Uzunca bir süre idare etti maçta ama biz onu riske etmek istemedik. Henüz bizle çalışmalara başlayamadı. Doktor eşliğinde çalışıyor. Yarın bir aksilik olmazsa bizimle birlikte çalışacak. Daha önceden bize sakatlığını bildirdi. Yapabildiği kadar tutmaya çalıştık sahada."

Takımın, performansının düşüşüyle ilgili bir değerlendirme üzerine Hamzaoığlu, şunları belirtti:

"Ciddi sakatlıklar bizi etkiledi. Serdar Aziz'ın uzunca bir süre yokluğu söz konusu. Emre Taşdemir, geldiğimizde sakattı daha sonra tekrar ciddi bir sakatlık yaşadı bileğinden. Sercan Yıldırım'ın da sakatlığı vardı. Hücumda zenginlik oluşturmamızda bunlar etkili oldu. Yani tam kadroyla çıksaydık bu maç çok daha farklı olabilirdi. Ben şikayet etmeyi sevmediğim için bunlar pek gündeme gelmiyor. Biz bir çok maçımızı ideal olabilecek olan kadromuzdan yoksun çıktık. Ben bütün oyuncularımdan memnunum. Bugün çok farklı bir durumda da olabilirdik. UEFA'yı kazanmış bir takım olarak da sezonu bitirebilirdik. Hepimiz bunu arzuladık, istedik ama bazı şartlar buna müsaade etmedi. Bundan dolayı da bugün son iki maçımızı hedefsiz oynayacağız."

Hamzaoğlu, "Takımdan gidecekler ve kalacakları belirlediniz mi?" sorusunu ise, "Ekibimle beraber çalışıyoruz. Henüz daha net olarak bir şey söyleyemeyiz. Oynamamamız gereken iki maçımız daha var. Bu maçları bitirdikten sonra ayrılacağımız arkadaşlara kendimiz bildireceğiz, ondan sonra sizlere duyuracağız." diye cevapladı.

Gelecek sezonun kamp programına ilişkin de bilgi veren Hamzaoğlu, "Geçen sene Galatasaray ile kamp yaptığımız yere gideceğiz. Kamp için ideal bir yer olduğunu düşündük. 18 veya 19'u gibi gidip, 31 Temmuz'da dönmeyi planlıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor Hamza Hamzaoğlu Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title