Haberler

Bursaspor'dan Fikstür Değerlendirmesi

Bursaspor 2.Başkanı Rıdvan Şen, yeni sezon fikstürünün Bursaspor'a hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

Bursaspor 2. Başkanı Rıdvan Şen, yeni sezon fikstürünün Bursaspor'a hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Şen, "Yeni sezon da taraftarlarımıza iddialı ve güçlü bir Bursaspor izletmek için çalışıyoruz" dedi.

2013-2014 sezonu fikstür çekimi Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan Lig TV'nin Ayazağa'daki merkez stüdyolarında gerçekleşti. Kura çekimine Bursaspor Kulübü adına Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Acar katıldı. Belirlenen fikstür sonrası 17-18-19 Ağustos tarihlerinde başlayacak olan Süper Lig'de ilk hafta mücadelesine Eskişehirspor deplasmanında çıkacak olan yeşil-beyazlılar, 34 haftalık lig periyodunda kapanış mücadelesine ise sahasında Gaziantepspor önünde çıkacak.

"GÜÇLÜ BİR BURSASPOR İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Yeşil-beyazlı kulübün ikinci başkanı Rıdvan Şen, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Fikstürün Bursaspor'umuza hayırlı olmasını diliyorum. Takımımıza yakışır sonuçlarla taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz. Takımımızın eksik olan mevkilerine yaptığımız transferler ile güçlü olan takımımızı daha da güçlendirdik. Bursa'mızın marka değerinin yükselmesi için çalışıyoruz. Taraftarlarımızın kombine biletlere yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu ediyor. Tüm kombineleri satmayı hedefliyoruz. Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Yeni sezon da taraftarlarımıza iddialı ve güçlü bir Bursaspor izletmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

Bursaspor'un 2013-2014 sezonu fikstürü ise şöyle:

1. Hafta: Eskişehirspor - Bursaspor

2. Hafta: Bursaspor - Galatasaray

3. Hafta: Medical Park Antalyaspor - Bursaspor

4. Hafta: Bursaspor - Beşiktaş

5. Hafta: Çaykur Rizespor - Bursaspor

6. Hafta: Bursaspor - Akhisar Belediyespor

7. Hafta: Karabükspor- Bursaspor

8. Hafta: Bursaspor - Kayserispor

9. Hafta: Torku Konyaspor - Bursaspor

10.Hafta: Bursaspor - Fenerbahçe

11.Hafta: Sivasspor - Bursaspor

12.Hafta: Bursaspor - Kasımpaşa

13.Hafta: Elazığspor - Bursaspor

14.Hafta: Bursaspor - Gençlerbirliği

15.Hafta: Trabzonspor - Bursaspor

16.Hafta: Bursaspor - K.Erciyesspor

17.Hafta: Gaziantepspor - Bursaspor - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Eskişehirspor rıdvan şen Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title