Haberler

    Boston Celtics-Los Angeles Lakers: 104-107

    Güncelleme:

    Los Angeles Lakers'ı ağırlayan Boston Celtics, oldukça çekişmeli geçen mücadeleyi 107-104 skorla kaybetti ve bu sezon 27. kez mağlup oldu.

    Los Angeles Lakers'ı ağırlayan Boston Celtics oldukça çekişmeli geçen mücadeleyi 107-104 skorla kaybetti ve bu sezon 27. kez mağlup oldu.

    Geçtiğimiz yıl 25 Ocak'ta oynanan Atlanta Hawks maçında sağ diz iç yan bağlarını koparan ve o günden bu yana parkelerden uzak kalan Rajon Rondo 84 maç sonra parkedeki yerini aldı. Maçta Pau Gasol 24 sayı ve 13 ribaunt ve 6 asistle bir adım öne çıkarken, Ryan Kelly 20 sayıyla, Kendall Marshall ise 19 sayı ve 14 asistle galibiyette büyük rol üstlendi. Jodie Meeks 17 sayıyla geceyi noktaladı. Los Angeles Lakers 25 kez kaybettiği bu sezonda 15. kez kazandı.

    Celtics'te Kelly Olynyk 25 sayı, 7 asist ve 5 ribauntla galibiyet için çabalarken, Gerald Wallace 14 sayıyla, Avery Bradley ve Jeff Green 12'şer sayıyla galibiyet için yetersiz kalan isimler oldu.

    Oyunun bitimine 3 saniye kala skoru eşitleme şansı bulan Rajon Rondo'nun kullandığı üçlük isabetli olmadı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Boston Celtics Atlanta Hawks Rajon Rondo Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title