Haberler

Beşiktaş'tan ayrılan Rebocho, maddi sıkıntı çektiği günleri anlattı: Faturayı ödeyemezsem diye düşünmek istemiyordum

Güncelleme:

Beşiktaş'ın sezon başında Fransız ekibi Guingamp'dan kiraladığı ve daha sonra yollarını ayırdığı Pedro Rebocho, Beşiktaş'ta yaşadığı mali sorunlar hakkında konuştu. Dikkat çekici açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki Portekizli, "Ya bu faturayı ödeyemezsem diye düşünmek istemiyordum" dedi.

Beşiktaş'ın kısa süre önce yollarını ayırdığı Pedro Rebocho, ülkesinin basınına konuştu. Portekizli futbolcu, siyah beyazlı kulüpte yaşadıklarını anlattı.

İstanbul'daki günlerinde kira borcunun olduğunu belirten oyuncu, "Kısa bir süre önce bana geri ödeme sözü verdikleri için kaldığım evde dört ay kira borcum vardı. O günden bu yana kulüp sadece 2 aylık ücret ödedi. Şu anda da 2 ay gecikmiş durumdalar. Olayı FIFA'ya sunmayı düşündük ancak bunu yapmayacağız. Benim amacım bu değil. Kulüple başımı belaya sokmak istemedim çünkü orada iyi hissediyordum. Ve finansal meseleler... Kıyafet veya araba satın almak değildi amacım, bununda hiçbir ilgisi yoktu. Bunun sebebi benim bir ailemin olması, ödeyecek faturalarım olması. Ya bu faturayı ödeyemezsem diye düşünmek istemiyordum" dedi.

"KULÜP MALİ AÇIDAN ÇOK KÖTÜ"

Son dönemde maddi sıkıntılar yaşayan Beşiktaş'ın mali açıdan çok kötü olduğunu dile getiren Rebocho, yaşadıklarını anlatmaya şu sözlerle devam etti:

"Olumluydu ama aynı zamanda acı ve tatlı lezzetlerle hatırlayacağım bir anıydı. Çok güzel anlar da yaşadım. Ocak ayından itibaren her şey değişti ve sezon beklediğim gibi gitmedi. Sözleşmemde takımla beraber 20 maça ulaşılması halinde Beşiktaş satın almak zorunda maddesi vardı. Ancak 17. maçımı yaptıktan sonra, yardımcı antrenör benimle konuşmaya geldi. Kendisine baktığımda, bana 'Bildiğin gibi, kulüp mali açıdan çok kötü ve yöneticiler, satın alma opsiyonunu kullanmayacaklar. Bu yüzden bir sonraki maçta oynamayacaksın. Bugün oynaman gerekiyor ancak durum çözülene kadar, oynatmamalıyız' dedi. O andan itibaren hiç oynamadım. Birkaç kez ilk 18'e çağrıldım ama hissediyordum. Beni oynatmak için çağırmıyorlardı."

"6 AY PARASIZ GİTTİM"

Beşiktaş'ta motivasyonunun düştüğünü belirten sol bek, maddi sorunlar nedeniyle 6 ay parasız ilerlediğini ve hâlâ geciken ödemelerin olduğunu da söyledi. Rebocho, "6 ay boyunca parasız gittim ve şu anda hala gecikmiş ödemelerim var. Bu problemlerle oynamak istemiyordum. Motivasyonum yoktu. Koronavirüs nedeniyle mi oldu? Hayır. Geldiğimden bu yana hep böyleydi. Asla zamanında maaş almadım. Kulübe geldiğim ilk zamanlarda, 2 ay geriden geliyordu maaşlar" sözleriyle o günlere değindi.

"İNANILMAZ BİR DENEYİMDİ"

Beşiktaş kariyeri sona eren Rebocho, her şeye rağmen tüm yaşananların içinde sevgi olduğunu da söyledi ve "İnanılmaz bir deneyimdi ama artık bitmişti. Bir gün geri gitmek isterim çünkü kulüp, şehir, taraflar. Hepsinin içinde sevgi vardı. Benim için pozitif taraf, negatif taraftan daha önemli. Orada iyi zamanlar geçirdim" sözlerini açıklamasına ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Pedro Rodriguez Ledesma İstanbul Beşiktaş Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500

Yorumlar (5)

):

fatura ödeyemeyecek kadarmı az alıyordun 1 milyon dolar alsan 6. 85 milyon TL yapar. sen kafayı yemiş olmalısın :D

11
1
yanıtYanıtla
pedro rebocho:

elektrik faturasından bahsetmiyor zaten güzel kardeşim. adamların giderleri ilen senin giderlerin bir mi? aldığı maaş kadar gideri de bi o kadar fazladır bunların

yanıt3
yanıt1
Adam:

Yazık, aramızda para toplayalım bari

7
1
yanıtYanıtla
eagle:

Önce para topla aç karnını doyur.

yanıt1
yanıt5
karafırtına:

bravo çocuk her para değil

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title