Haberler

Beşiktaş-Monaco Maçına Doğru - Keita Balde - İstanbul

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. haftasında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Monaco'da teknik direktörü Leonardo Jardim, grupta iddialarının devam ettiğini ve siyah-beyazlı ekip karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. haftasında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Monaco'da teknik direktörü Leonardo Jardim, grupta iddialarının devam ettiğini ve siyah-beyazlı ekip karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında konuşan Jardim, "Bu takıma 4 yıldır inanıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon yarı final oynadık. İnancımız yerinde, oyuncularım inanmaya devam etsinler. Önümüzde 3 maç var ve 3 maç her şeyin mümkün olması demek. Tek hedefimiz galibiyet. Buradan alacağımız herhangi bir puan bizim için çok avantajlı olacak." şeklinde konuştu.

Fransa'da oynanan ilk maçta etkili olduklarını kaydeden deneyimli çalıştırıcı şunları kaydetti:

"İlk maçta da etkiliydik ama ikinci golden sonra istediklerimizi gerçekleştiremedik. Yarın aynı maçı evimizde oynuyormuş gibi tekrarlamak istiyoruz. Oyuncularımla yaptığım konuşmada ellerinden geleni yapacaklarını, böyle maçlara alışık olduklarını ve yarın alışkanlıklarının dışında bir hazırlık yapmadıklarını söylediler. Son iki maçta daha iyi savunma yapmaya başladık. Savunma sadece defans oyuncuların görevi değil. Takım olarak herkes bunu kafasına yazdığında defansif olarak kendimizi daha güçlü hissederiz. Ligde iyi gidiyoruz ancak Şampiyonlar Ligi'nde maçlarımız iyi gitmedi. Kazandıkça daha fazla geri dönüş yapacağız, hala iddiamız var. Bunun için daha konsantre oyun sergilememiz gerekiyor."

Stadın atmosferi ile ilgili bir soru üzerine Jardim, "Daha önce Braga'nın başındayken bu statta bir maça çıkmıştım. Oyuncular için daha motive edici. Bunun onlar için bir avantaj olduğunu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Ketia: "Büyük işler yapacağımıza hala inanıyoruz"

Fransız ekibinin forvet oyuncusu Keita Balde ise Şampiyonlar Ligi'nde aldıkları sonuçlara rağmen umutlarının sürdüğünü dile getirdi.

Büyük işler yapacaklarına hala inandıklarını belirten 22 yaşındaki futbolcu, şunları söyledi:

"Hala ümidimiz var. Tur atlamayı çok istiyoruz. Bunun için yarın bir şeyleri değiştirebiliriz. Stadın çok sıcak bir atmosfer olduğunu duymuştum. Böyle bir atmosferde, buna takılmadan oyunumuzu oynamak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi çok büyük bir organizasyon. Hücuma yarın daha fazla önem vereceğiz. Defansif eksiklerimizi tamamladığımızı düşünüyorum. Yarın defansif olarak daha çok birlikte oynamaya çalışacağız."

Beşiktaşlı taraftarların Vodafone Park'ı yarın baskılı bir havaya sokacağını bildiklerini söyleyen Keita Balde, "Maçın çok baskılı ve sıcak bir ambiyansta geçeceğini biliyoruz, buna hazırız. Tam konsantre olarak bunu atlatmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

İstanbul'a sakatlığı nedeniyle getirilmeyen Radamel Falcao'nun önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayan genç oyuncu, "Falcao çok önemli bir oyuncu ama onun yerine geçmedim. Takımda herkesin ayrı bir pozisyonu ve önemi var. Falcao'nun yerine oynayacak olmanın baskısını hissetmiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Monaco hazırlıklarını tamamladı

Monaco, Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Vodafone Arena'da yaptığı son antrenmanla tamamladı.

Kırmızı-beyazlı ekip 15 dakikası basına açık olan idmanda koşu ve pas çalışmaları yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Abdul Kader Keita Leonardo Jardim Beşiktaş Spor Haberler

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

5 parti bir araya gelerek Kurtuluş İttifakı'nı kurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title