Haberler

    Beşiktaş, Asteras Tripolis Karşısında Sahaya Nasıl Çıkacak?

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Asteras Tripolis maçı karşısında nasıl bir 11 ile sahaya çıkacak?

    UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Yunan ekibi Asteras Tripolis ile karşılaşacak Beşiktaş’ta, teknik direktör Slaven Bilic, kadrosunu şekillendirdi.

    Rizespor ile berabere kalmasının ardından yüzünü Avrupa’ya dönen Bilic, Asteras karşısında kaleyi Tolga Zengin’e emanet edecek.

    Savunmada değişiklik


    Rizespor karşısında sakatlanan Ersan Adem Gülüm’ün Asteras Tripolis maçında oynamayacak olması savunmadaki kurguyu değiştirtecek. Ersan’ın yerine Tomas Sivok’un oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Rizespor maçında sağ bekte etkisiz bir görüntü çizen İsmail Köybaşı’nın yerine ise Necip Uysal ya da Serdar Kurtuluş’tan biri oynayacak.

    Sosa ve Oğuzhan dönüyor


    Sakatlıkları nedeniyle Rizespor maçını tribünden takip eden Oğuzhan Özyakup ile Jose Sosa, Asteras karşısında ilk 11’de yer alabilir. Savunmanın önündeki Veli-Atiba ikilisini bozmaya yanaşmayan Bilic, iki çapanın önüne Oğuzhan’ı monte edecek. Sol kanatta Olcay’ın yeri garanti. Sağ kanatta ise Jose Sosa’yı izleyebiliriz.

    Tek forvet Demba Ba


    Arsenal maçı sonrası sakatlanarak yaklaşık 10 gün dinlenen Demba Ba da geri dönenler isimler arasında olacak. Mustafa Pektemek ile Cenk Tosun’u kulübeye gönderecek olan Senegalli, Asteras Tripolis karşısında Beşiktaş’ın en büyük gol umudu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Asteras Tripolis Slaven Bilic Rizespor Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title