Haberler

"Bayern 30 Yıl Önümüzde"

Borussia Dortmund CEO'su Hans Joachim Watzke, Alman televizyonu ZDF'ye ilginç açıklamalarda bulundu.

Geçen sezonun sonunda Lewndowski'yi Bayern'e göndermemekle çok doğru bir iş yaptıklarını belirten Watzke "Eğer gazetelere bakarsanız Bundesliga gol krallığı listesinin tepesinde kimin olduğunu görürsünüz. Ayrılmasına izin vermememiz doğru karar gibi görünüyor" dedi.

Lewandowski Mainz deplasmanında 2 kritik gol daha atarak takımının 3-1'lik galibiyetinde büyük rol oynarken Dortmund da Wolfsburg ve Bayern yenilgilerinin ardından galibiyete dönüş yapmıştı. Ancak yine de sezon sonunda Lewandowski'nin Signal Iduna Park'ı terk ederek kulübüne para kazandırmadan Allianz Arena'nın yolunu tutması bekleniyor.

Bayern dünyanın en iyisi

Ligde Bayern'in 7 puan gerisinde olan Dortmund'da Watzke, rakiplerinin alt yapı ve glişim anlamında kendilerinden çok daha önde olduğunu kabul ediyor.

"Bayern şu anda dünyanın en iyi takımı, bir spor adamı olarak bu gerçeği kabullenmem gerekiyor" diyen Watzke sözlerini şöyle sürdürdü: "50 yıldır çok iyi bir iş ortaqya koyuyorlar, bizim 30 yıl önümüzdeler ve bu gerçekle yaşamayı kabullenmemiz gerekiyor. Onlar adına mutluyum, dünyanın en iyisinin bir İspanyol takımı değil bir Alman takımı olmasını tercih ederim."

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Hans Joachim Watzke Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title